Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε!


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΑΠΟ  ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ

Θα σας λυθούν πολλές απορίες, αλλά ίσως γεννηθούν μερικές ακόμα...





Τι τρέχει με τα σύννεφα...; Μεγαλώσαμε με κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις, εμείς οι απλοί άνθρωποι που δεν είμαστε 'ειδικοί', ότι τα σύννεφα είναι σύνολο υδρατμών που συσσωρεύονται στην ατμόσφαιρα και φέρνουν συνήθως βροχή.

Ένας κύκλος με λίγα λόγια του υγρού στοιχείου που από τον πλανήτη μας πάει στην ατμόσφαιρα και επιστέφει, άλλοτε ευεργετικά κι άλλοτε καταστροφική, η φύση έκανε τα κουμάντα της κι είχε το πάνω χέρι στο λογαριασμό γης και ουρανό. (1)


Το τελευταίο διάστημα όμως, όλα όσα ξέραμε ανατρέπονται. Βλέπουμε περίεργα σύννεφα σε σχηματισμούς που ούτε οι ειδικοί έχουν μπορέσει να ταξινομήσουν (2) ή σύννεφα που δημιουργούνται σταδιακά μετά από τους χημικούς αεροψεκασμούς.


Κάποιοι πιο παρατηρητικοί ξεχωρίζουν και διάφορες μορφές μέσα σ' αυτά και μάλιστα πολλοί τα έχουν καταγράψει με κάμερες (3)

Οι συνεχείς αναφορές/καταγγελίες ότι συστήματα όπως το H.A.A.R.P. μπορούν να επέμβουν στο κλίμα και να χειραγωγήσουν το υγρό στοιχείο σε κάθε του μορφή ολοένα πληθαίνουν, μια επέμβαση που ξεπερνά τα όρια των αποδεκτών μεθόδων της Γεωμηχανικής, μιας τόσο αμφιλεγόμενης επιστήμης και πρακτικής, η οποία απειλεί μάλιστα να καθορίσει την τύχη και το μέλλον πλανήτη και ανθρώπων.



Το σύννεφο δεν φέρνει πάντα βροχή και τελευταία δεν την φέρνει όταν πρέπει και την ρίχνει με τα κιλά όταν δεν πρέπει. Το 2011 είχαμε το φθινόπωρο ανομβρία, περίοδος με ανάγκες για νερό, ενώ την Άνοιξη του '12 είχαμε κατακλυσμούς και χαλάζια, (4) καταστροφικά για τη χώρα μας.

Επίσης το σύννεφο κόβει και την ηλιακή ακτινοβολία και η παρατεταμένη συννεφιά προκαλεί προβλήματα υγείας στο ζωικό αλλά και φυτικό βασίλειο. Η έλλειψη βιταμίνης D προκαλεί πτώση του ανοσοποιητικού & κατάθλιψη.(5)
Τι περιέχουν όμως τα σύννεφα εκτός από υδρατμούς;
Πλάσμα! Με τις πολλές έννοιες που έχει αυτή η λέξη. Η πρώτη που αφορά στη Φυσική, είναι ένα σώμα μη συγκεκριμένο σε όγκο και σχήμα, φορτισμένο με ατομικά σωματίδια - ιόντα και ηλεκτρόνια (6)




Κοινό παράδειγμα πλάσματος είναι ο κεραυνός.Το πλάσμα, που μερικές φορές αναφέρεται ως "η τέταρτη κατάσταση της ύλης" (εκτός από τη στερεή,την υγρή και την αέρια), αναφέρεται σε αυτή την περίπτωση σε ένα αέριο στο οποίο έχει δοθεί αρκετή ενέργεια για να αποχωριστούν τα άτομα από τα ηλεκτρόνιά τους (ιονισμός)και να παραχθεί ένα νέφος από ιόντα και ηλεκτρόνια.

Επειδή τα σωματίδια αυτά








είναι ιονισμένα (φορτισμένα), το αέριο συμπεριφέρεται διαφορετικά από ένα ουδέτερο αέριο, για παράδειγμα όταν υπάρχουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Και όσο πιο γεμάτη χημικά είναι η ατμόρφαιρα, τόσο και πιο εύκολα ιονίζεται και χειραγωγείται μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Τα συστήματα όπως το H.A.A.R.P. λειτουργούν με τέτοιου είδους κύματα αλλά και πολλά άλλα, όπως για παράδειγμα, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Μήπως είναι αυτός ένας ακόμα λόγος που γέμισε ο πλανήτης μ' αυτές....;


Αλλά τι άλλο ακόμα μπορούμε να βρούμε στα σύννεφα; Μικρόβια και βακτήρια, λένε οι ειδικοί!!! (7) και κάποιοι μάλιστα βρήκαν σε αναλύσεις βρόχινου νερού και κύτταρα αιμοσφαιρίων, δηλαδή με άλλα λόγια, πάλι... Πλάσμα! Αλλά αίματος αυτή τη φορά!(8) Μάλιστα στην Ινδία κάποτε που έβρεξε κόκκινη βροχή (μάλλον η δόση ήταν υπερβολική) και βρέθηκαν ερυθρά αιμοσφαίρια, κάποιοι βιάστηκαν να το καλύψουν προβάλοντας την πλέον ανόητη εξήγηση ότι είναι εξωγήινοι!!!! (9) (Αυτό καλό θα είναι να το λάβουν πολύ σοαβαρά υπόψη όλοι όσοι νομίζουν ότι μόνο η μετακίνηση πληθυσμών είναι υπέυθυνη για διαδόσεις μικροβίων).


Όμως... δεν τελειώσαμε με τα μικρόβια στα σύννεφα. "Τα μικρόβια βοηθάνε στο σχηματισμό των σύννεφων!" λένε οι ειδικοί και, κάντε κλικ στον τίτλο και διαβάστε το ως έχει, απολαύστε μάλιστα και την υπέροχη φωτογραφία!!! Θα καταλήξουν τελικά; Τους πείραζε παλιά ο μόλυβδος στην ατμόσφαιρα και τώρα που 'υποτίθεται' μειώθηκε (αν και αναλύσεις λένε το αντίθετο) οι ρίπη από αυτόν κλέγονται; Ένα επιστημονικό παραλήρημα που είναι αδύνατον πια κανείς να το παρακολουθήσει (καθόλου τυχαίο νομίζω) όπου τα φαινόμενο θερμοκηπίου τσακώνεται με το CO2, τα διάφορα σωματίδια τη μια βοηθάνε την άλλη προκαλούν ζημιά στο κλίμα - ό,τι νάναι, φτάνει να το φέρουν κάποια στιγμή στα μέτρα τους, να ψεκάζουν και να χειραγωγούν το κλίμα ανενόχλητοι από 'θεωρίες συνωμοσίας' και αν είναι δυνατόν και με την έγκριση του κόσμου!
Σύννεφα και CERN

Το ακούσατε πολύ το Cern το τελευταίο διάστημα για την 'ανακάλυψη΄ που υποτίθεται έκαναν. Αυτό όμως που ίσως να μην γνωρίζετε είναι ότι το Cern επίσης στηρίζει το πείραμα Cloud (10) & (11) το οποίο έχει ως έρευνα την κοσμική ακτινοβολία και κατά πόσο αυτή ευνοεί το σχηματισμό πυρήνων για τη γέννηση νεφών.


Και τα συστατικά 'έκπληξη' τα οποία για τα οποία μιλούν, μήπως όταν 'καταλήξουν' στις 'έρευνές' τους αποτελέσουν έναν ακόμα λόγω να μας τρελάνουν είτε με θεωρίες είτε με περισσότερους ψεκασμούς; Από δω το πάνε, από κει το φέρνουν....
Δεν τελειώσαμε όμως... PEAR!!!
Αν νομίζετε πως τελειώσαμε είστε βαθύτατα γελασμένοι. Έχω ξαναμιλήσει για το PEAR (Princeton Engineering Anomalies Research) και τα περίεργά του. Ασχολείται με το συλλογικό συνειδητό (13) , σκαλίζει μέσα στις ψυχές μας (12) , και τώρα μάθαμε ότι ασχολείται και με τι άλλο...;

Τα σύννεφα!!! (14) Προσπαθεί να αποδείξει την ύπαρξη 'παραψυχολογικών φαινομένων' (σημ. τα φαντάσματα θεωρούνται ως τέτοια και είναι η ΤΡΙΤΗ έννοια στη λέξη ΠΛΑΣΜΑ) τηλεκίνησης και γενικά πως ο ανθρώπινος νους μπορεί να επέμβει στην ύλη.

Είκοσι χρόνια το παλεύουν το θέμα, η χρηματοδότηση μεγάλη και οι κακές γλώσσες λένε ότι ένας από τους μεγαλο-χορηγούς είναι ποιός άλλος..; Ο Ροκφέλερ! Κι αν νομίζετε ότι όλα αυτά είναι μπούρδες, μάλλον δεν το έχετε ψάξει ακόμα καλά, ή δεν έχετε καν δει την ταινία The Men Who Stare at Goats (15)




Είναι μια τανία που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον του αμερικάνικου στρατού πάνω σ' αυτά τα θέματα.


To PEAR λοιπόν ψάχνει να βρει τη σχέση ανάμεσα στα σύννεφα και την ανθρώπινη ψυχική υπόσταση, την αλληλεπίδραση τους, το κατά πόσο τα περίεργα σχήματα που βλέπουμε τελευταία (και ω..ναι! είναι πολλά!) είναι αποκυήματα της φαντασίας μας ή δημιουργίες κάποιου συλλογικού συνειδητού κλπ 'Αρα.. ένας δράκος ή διάολος ή πρόσωπο περίεργο στα σύννεφα είναι δημιούργημα κάποιας ψυχικής ενέργειας....;


Τελειώνοντας, θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα σύννεφα είναι γεμάτα 'πλάσματα'. Της φυσικής, του αίματος και του μεταφυσικού. Και όλα αυτά αιωρούνται πάνω μας, κόβουν τον ήλιο, χειραγωγούν τον καιρό, γεμίζουν την ατμόσφαιρα με βακτήρια, επηρεάζουν την ψυχολογία μας. Κι αναρωτιέται κανείς, τι είδους 'πλάσματα' είναι όλοι αυτοί που ασχολούνται, επενδύουν, καταστρώνουν, δοκιμάζουν, επιχειρούν ΟΛΑ αυτά πάνω μας, χωρίς κανέναν ενδοιασμό και με πλήρη σαδιστική απόλαυση;

Προσωπικά δεν πιστεύω στους εξωγήινους. Πιστεύω όμως στους ανθρώπους που η ψυχή τους εγκατέλειψε εν ζωή ακόμα, που την πούλησαν στα σκοτεινά του σύμπαντος, που μια μέρα - αργά ή γρήγορα - θα κληθούν σε απολογία από τον αληθινό δημιουργό και χειραγωγό των νεφών. Κι αλήθεια λέω... ούτε ψήλος στον κόρφο τους!
γράφει η Γιάννα Μυράτ
και παρακαλεί όποιος αναδημοσιεύσει να αναφέρει και την πηγή...
λινκ: http://allnewz.weebly.com/sigmaupsilonnunuepsilonphiiotaepsilonsigmaf.html
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5569.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου