Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ,, ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΩ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΥΟ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ


ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΥΠΗΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ!

ΦΕΤΟΣ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ


 
ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΚΟΥΡΟΥΚΛΑΤΑ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τόσες πολλές φωτιές και μερικές τόσο πολύ οργανωμένες που ανάβουν την ίδια στιγμή και ώρα. Αυτό τι μας λέει κύριοι;
Κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό θα το δούμε και θα το απολαύσουμε στο εγγύς μέλλον. Μήπως το πανέμορφο νησάκι μας μπήκε στο στόχαστρο για να καταστρέψουν και να αφανίσουν την ομορφιά της φύσης που μας χάρισε μια ανωτέρα δύναμη; ή να πετύχουν τους στόχους μερικών που γρήγορα και αυτό θα απολαύσουμε;
Κατά την γνώμη μου, το πανέμορφο νησάκι μας έγινε ζηλευτό και πολλοί θέλουν να το κατακτήσουν για να πετύχουν τα όνειρά τους και εσύ Κεφαλλονίτη μου θα ήθελα να μάθω και να δω τι θα κάνεις και τι θα πράξεις για το αύριο των παιδιών μας που θα είναι και οι διαιωνιστές αυτού του πανέμορφου κράτους.
Λυπάμαι που οι Νεολαία μας σιγά σιγά μα σταθερά το νησάκι μας θα το εγκαταλείψει γιατί δεν αντίκρισαν μια σωστή καθοδήγηση και πράξη για να παραμείνουν στο τόπο που γεννήθηκαν. Όλα θα τα απολαύσουμε στο εγγύς μέλλον, Λυπάμαι. Που πήγε η εξυπνάδα σου Κεφαλλονίτη μου, μόνο την τσεπούλα σου κοιτάς αλλά και να προσπαθείς να διατηρήσεις το παλιό κατεστημένο. ΝΤΡΟΠΗ.

Στέλιος Κυριακάτος
ΠΗΓΗ:  anexarttitos.gr

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ

ΣΕ  ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ,ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ, ΕΓΡΑΨΑ  ΟΤΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΦΩΝΑ ΑΠΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  ΦΕΤΟΣ,, ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ  ΜΕ  ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ  ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ,,ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ  ΝΑ  ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ  ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,,,    ΠΟΥ  ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ !!!!!    ΕΙΔΑΜΕ   ΚΡΙΣΗ,, ΠΟΛΕΜΟΥΣ,  ΤΣΟΥΝΑΜΙ,  ΠΥΡΗΝΙΚΉ  ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ  ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ,ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ, Ο ΑΞΟΝΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΊΤΑΙ, ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΛΙΩΝΟΥΝ    ,,ΑΘΛΗΤΙΚΑ  O  OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΕΡΙΞΕ ΕΞΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ,, ΚΑΙ  ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!  (ΣΤΑ 15 ,, ΜΟΝΟ 2 ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ)!!!ΤΟΠΙΚΑ   ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ,,ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΡΟ  ΠΟΛΟΥ )  ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ  ΣΥΝΕΧΩΣ  ΝΑ ΑΛΑΖΕΙ , ΣΥΝΕΧΗ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ  ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ.,, ΕΙΔΑΜΕ  ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ, ΚΑΙ   ΤΑ  ΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΗΡΘΕ  Η ΕΤ3, ΜΕΙΝΑΜΕ  ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΞΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ,,ΚΑΙ  ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,, ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ  ΠΟΛΛΑ !!  ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ  ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ., ,, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ,, ΚΑΙ ΑΛΛΑ  ΔΙΑΦΟΡΑ   ΜΙΚΡΑ  ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!!
ΤΕΛΟΣ  ΠΑΝΤΩΝ  ΕΝΑΣ  ΧΡΟΝΟΣ  ΕΚΛΕΙΣΕ, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ  ΤΟΝ ΜΕΤΕΩΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ,,  ΜΑΣ  ΛΕΙΠΕΙ  ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ  ΠΟΡΟ (ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ) !!  
ΑΥΤΑ  ΕΩΣ ΠΕΡΥΣΙ,,,,,,,,!!!  ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ   ΤΟΥ  ΦΕΤΙΝΟΥ  ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ  ΠΡΙΝ ΤΟΝ   ΤΗΛΕΜΑΧΕΙΟ  8 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ!!
ΚΑΛΗ  ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ,,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,,ΚΑΙ  ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ  ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ  ΒΟΡΙΑΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου