Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΡΑΛΛΥ ΙΟΝΙΟΥ – ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ



Η 24η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή εβδομάδα Ιονίου, γνωστή και ως Ράλλι Ιονίου, η οποία αποτελεί τρόπο διαφήμισης της όμορφης περιοχής του Ιονίου αλλά και οικονομική ενίσχυση για τις περιοχές που επισκέπτεται, κατέφθασε στο νησί μας την Κυριακή 12 Αυγούστου με συμμετοχή περίπου 78 σκαφών. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δήμος Ιθάκης σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο η “Πρόοδος” ανέλαβαν την οργάνωση και το κόστος της δεξίωσης της τελετής απονομής καθώς και την διανομή δωρεάν νερού και πάγου στα συμμετέχοντα σκάφη. Το Υπολιμεναρχείο Ιθάκης εξασφάλισε τις θέσεις ελλιμενισμού για τα συμμετέχοντα σκάφη.
Η δεξίωση έλαβε χώρα την Δευτέρα 13/08/2012, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα “Captain Yiannis”, όπου και απονεμήθηκαν τα έπαθλα της ιστιοδρομίας “Ζάκυνθος – Ιθάκη”, αλλά και της Γενικής βαθμολογίας όλων των κατηγοριών και κλάσεων.
Την δεξίωση με την παρουσία τους τίμησαν ο Δήμαρχος Ιθάκης κ. Ιωάννης Κασσιανός, ο Αντιδήμαρχος Ιθάκης κ. Γεράσιμος Βερώνης, η Αντιδήμαρχος Ιθάκης κ. Ελένη Ραυτοπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευστάθιος Καρτάνος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Διονύσιος Γρίβας, η αντιπεριφερειάρχης κ. Σμαράγδα Σαρδελή, ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου “Η Πρόοδος” κ. Διονύσιος Στανίτσας, το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου “Η Πρόοδος” κ. Στέφανος Φιαμπόλης και κ. Ελευθέριος Σκλαβενίτης, ο Ανθυποπλοίαρχος Λ/Σ κ. Αναστάσιος Σκλέπος, ο Αντιπλοίαρχος Διοικητικής Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου κ. Μαντέλης, ο κυβερνήτης κανιοφόρου “ΤΟΛΜΗ” πλωτάρχης κ. Κοκλώνης, ο πρώην Δήμαρχος Ιθάκης κ. Γεώργιος Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του χορευτικού συλλόγου Ιθάκης “Χαρίλαος Τσιγώνιας” κ. Χρυσόστομος Μανιάς καθώς και αρκετοί δημότες.
Τα έπαθλα εκ μέρους της Ιθάκης απένειμαν ο Δήμαρχος Ιθάκης, ο Αντιδήμαρχος Ιθάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η αντιπεριφερειάρχης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου η “Πρόοδος” και το μέλος της επιτροπής τερματισμού κ. Μιχάλης Λιβάνης.
Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Ράλλι Ιονίου κ. Σωτήριος Βλάχος απένειμε στον Δήμαρχο Ιθάκης τιμητική πλακέτα, ο οποίος με την σειρά του, προσέφερε δώρα στον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής και στον πρόεδρο επιτροπής αγώνων κ. Πρίφτη.
ΠΗΓΗ    ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ  ΙΘΑΚΑ!!  ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου