Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

H EΛΛΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ


Τα πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012, 15:09

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε μεταφορική εταιρεία που βρίσκεται κοντά στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα. Η εταιρεία έχει έδρα επί της οδού Μακεδονίας. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Στις φλόγες τυλίχθηκε δασική έκταση στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεσή της 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 1 αεροσκάφος.


Στο μεταξύ, συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε στη θέση Νάπη στο δρόμο προς τη Γέρα Λέσβου. Η περιοχή στην οποία έχει εκδηλωθεί η πυρκαγιά είναι αγροτική με θάμνους και ελαιώνες. Στο σημείο έχει φτάσει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας έχουν πέσει στη μάχη, για τον έλεγχο και την κατάσβεση της φωτιάς. Στην επιχείρηση συνδράμουν πεζοπόρα τμήματα, εθελοντές και πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ.

Εστία φωτιάς καίει χαμηλή βλάστηση από τις 12.30 και στο Πικέρμι Αττικής, στη συμβολή της Λ. Μαραθώνος και Ανατολής. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημέρωσε ότι στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Στο Άγιο Όρος, πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στην περιοχή Μονοξελίτης. Επί τόπου επιχειρούν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Στην Κω, φωτιά κατακαίει έκταση με χαμηλή βλάστηση στο χωριό Καρδάμενα. Στο σημείο έχουν σπεύσει 14 πυροσβέστες με 4 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά στα Τέρτσα Ιεράπετρας με ισχυρές δυνάμεις να βρίσκονται στην περιοχή προσπαθώντας να τη θέσουν υπό έλεγχο. Στη φλεγόμενη περιοχή βρίσκονται 19 πυροσβεστικά οχήματα, 46 άνδρες, 2 πεζοπόρα τμήμα και ένα ελικόπτερο.

Στις περιοχές του Ανεμοδουρίου Αρκαδίας, Σολωμού Κορινθίας και στον Όλυμπο, στη θέση Παπά Αλώνι, οι πυροσβεστικές δυνάμεις εξακολουθούν να δίνουν μάχη με τις φλόγες οι οποίες καίνε δασικές εκτάσεις.
http://www.zougla.gr
Η κυκλοφορία διεκόπη και στα δύο ρεύματα της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου - Τριπόλεως, από το 84,500 χλμ. (κόμβος Αρχ. Κορίνθου) έως το 100 χλμ. (κόμβος Αγίου Βασιλείου), λόγω της πυρκαγιάς στην Αρκαδία. Η κυκλοφορία διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Άργους.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Διαβάστε επίσης:

ΤΩΡΑ: Φωτιά στην Ελευσίνα, Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά στη Λέσβο, Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά στο Πικέρμι,  Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Λάρισα: Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο Δαμάσι, Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012


Σε εξέλιξη η φωτιά στην περιοχή της Μεγαλόπολης,Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Πυρκαγιά στο Σολωμό Κορινθίας, Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου