Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

I LOVE ITHAKI - NEWS


Ένα νέο ναρκωτικό, που αποκαλείται από τους χρήστες «η κόκα των φτωχών», παρασκευάζεται εύκολα και πωλείται σε πολύ χαμηλή τιμή, φαίνεται ότι κάνει θραύση στις «πιάτσες» της Αθήνας, προκαλώντας σοβαρές παρενέργειες στους χρήστες, αλλά και μεγάλη ανησυχία στους ειδικούς για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ακόμα και στον γενικό πληθυσμό.

Ως έναν από τους δέκα πιο «επικίνδυνους» ευρωπαίους πολιτικούς χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα δημοσίευμα του Spiegel. Στην ίδια λίστα, το γερμανικό περιοδικό έχει, μεταξύ άλλων, συμπεριλάβει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τη Μαρίν Λεπέν.

«Η Ευρώπη διέρχεται μία δύσκολη κρίση, το ευρώ ταλαντεύεται: Η Ελλάδα, η μεγαλύτερη ανησυχία της νομισματικής ένωσης, λαμβάνει νέα μέτρα.

Την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη προκάλεσε η αποκάλυψη του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ότι διερευνάται καταγγελία σχετικά με ανώτατο στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας που έβγαλε 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό. Η υπόθεση αφορά τον πρώην διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας Θεόδωρο Πανταλάκη, ο οποίος με δήλωσή του παραδέχθηκε ότι μετέφερε στο εξωτερικό τμηματικά 8 εκατ.

(δείτε το video)

Με στόχο τις άμεσες και μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστών άρχισε το Σάββατο το πρωί η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου