Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΤΗΣ "END" ΚΑΙ....ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ !!!



Με μία έντιμη και αυτοκριτική επιστολή, ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μέρυλαντ και συγγραφέας Θεόδωρος Καρυώτης, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους διαχώρισε τη θέση του από την οργάνωση END του γιατρού Μανόλη Λαμπράκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ  ΣΥΝΔΕΣΜΟ

3 σχόλια:

  1. Ένας λαμπρός επιστήμονας επί ενάμιση χρόνο δεν είχε καταλάβει.......υπέγραφε.........και τώρα διαχωρίζει την θέση του και αυτό θεωρείται τιμιότητα και αυτοκριτική. Ντρέπομαι που σχολιάζω τον Θ.Καρυώτη αλλά με απογοήτευσε οικτρά. Δεν τον δικαιολογώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο κύριος που είναι λέκτορας στο πανεπιστήμιο Towson του Maryland δεν είχε πει ότι ο "Βενιζέλος είναι ο πιο έξυπνος Έλληνας πολιτικός"; Τώρα εγώ τι να πιστέψω. Ποιος να είναι πίσω από αυτή την υπόθεση; Η Χ.Α. που εύκολα ρίχνουμε όλοι το ανάθεμα ή το ΠΑ.ΣΟ.Κ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πίσω είναι το κομμάτι του Ελληνικού λαού που τσιμπάει ακόμα και να ειπωθεί ότι κατασκευάζεται σκάλα να ανεβαίνουμε έτσι για πλάκα στο Φεγγάρι. Χα χα χα.
      Το θέμα έχει αναλυθεί και κλείσει πριν από μήνες. Μια σαπονόφουσκα ήταν. Είναι δυνατόν να ξαναβγαίνει στην επιφάνεια και να του δίνουμε προσοχή?
      Γαμ- την κατάντια μας!
      Και ο πνιγόμενος μια φορά πιάνεται από τα μαλλιά του όχι δεύτερη!

      Ο Βενιζέλος είναι αναμφίβολα έξυπνος και ψύχραιμος θα έλεγα, περισσότερο από πολλούς άλλους, το θέμα είναι για ποιο σκοπό χρησιμοποιεί αυτές τις ικανότητες.

      Καιρός να βγούμε από των εδώ χώρο και να βλέπουμε και λίγο πάρα έξω, στη σκέψη του ανακατέματος της Χ.Α. και άλλων αναφέρομαι.

      Διαγραφή