Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η Αλ Κάιντα πίσω από τις πυρκαγιές στην Ευρώπη.



Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ρωσικών υπηρεσιών 

ασφαλείας.  Εστάλη  από   τον  Βασίλη  Λορετζάτο


Στην Αλ Κάιντα αποδίδει ο επικεφαλής των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας (FSB, πρώην KGB), Αλεξάντρ Μπόρτνικοφ τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν φέτος εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δασών σε πολλές χώρες της ΕΕ.
 «Μία από τις νέες τάσεις στους κόλπους της Αλ Κάιντα είναι ο εμπρησμός δασικών εκτάσεων στις χώρες της ΕΕ», δήλωσε ο Μπόρτνικοφ, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti, στη διάρκεια μιας διεθνούς συνόδου αρχηγών αστυνομίας και υπηρεσιών ασφαλείας στη Μόσχα.
 «Η μέθοδος αυτή επιτρέπει να προκαλείται οικονομική και ηθική ζημιά χωρίς υπερβολικά μεγάλη προετοιμασία, τεχνικό εξοπλισμό ή σημαντικές οικονομικές δαπάνες», διευκρίνισε.

 Συστάσεις, στις οποίες υποδεικνύεται πώς να επιλέξει κανείς το καλύτερο μέρος για να βάλει φωτιά σε ένα δάσος και πώς να διαφύγει στη συνέχεια, δημοσιεύονται σε πολλούς εξτρεμιστικούς ιστότοπους, πρόσθεσε ο Μπόρτνικοφ. Εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους καταστράφηκαν φέτος το καλοκαίρι στην Ισπανία και την Πορτογαλία, που επλήγησαν από ξηρασία. Η Γαλλία και η Ελλάδα επλήγησαν επίσης από καταστροφικές φωτιές.

3 σχόλια:

  1. Δε μου «αρέσουν» όλα αυτά που ακούγονται, τη στιγμή που ακούγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτα μου στελνουν,, αυτα δημοσιευω! εχεις κατι πιο ευχαριστο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβες, εσύ καλά κάνεις αυτά που βγαίνουν από τη Μόσχα με προβληματίζουν.

      Διαγραφή