Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

σωστά σχόλια σε ένα εξαιρετικό αρθρο


  • Sakis Dani ΠΟΛΛΑ LIKE!

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Ουδέποτε υπήρξα θιασώτης του γραφικού "κοσμοκαλόγερου". Το αντίθετο συμβαίνει αφού την δική του κοσμοαντίληψη την χωρίζει αγεφύρωτο χάσμα απο την δική μου.
    Απολογούμαι και αναγνωρίζω την αδυναμία μου, αλλά στάθηκε αδύνατο να ολοκληρώσω την ανάγνωση του άρθρου καθόσον ο κίνδυνος στομαχικής διαταραχής ήταν άμεσος.
    Θα σταθώ απόλυτα επιγραμματικά σε δυό σημεία:
    1) "...εκτός Ελλαδικού-Κοραϊκου κράτους..." 



    Τελικά το φάντασμα του Κοραή θα κατατρέχει ακόμη τους ενόχους , ζώντας και τεθνεώτας.
    Μα κύριε πολυμαθή και εμβριθέστατε καθηγητή μου, είναι παγκοίνως γνωστό οτι το κρατικό μόρφωμα που δημιουργήθηκε την δεκαετία του 1830-1840, μακρυά απο τις προσδοκίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των Απελευθερωτών είναι δημιούργημα ΑΚΡΙΒΩΣ των αντιπάλλων του Κοραή. Δημιούργημα συνειδητά υποτελών, ενός κρυπτοτουρκόφιλου συρφετού, ενισχυόμενου και προωθούμενου απο το εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσόν ανώτερο και ανώτατο ιερατείο εκ Κων/πόλεως ορμώμενο.
    2) "η αυτονόητη ταύτιση της ένοιας <<άρχουσα τάξη>> με την ένοια <<κοινωνική ωφειλή>>...."
    Η ιστορία άλλα μας διδάσκει Καθηγητά μου, αν βέβαια δεν την μελετάμε με τους παραμορφωτικούς φακούς της ιδεοληψίας μας. Η άρχουσα τάξη όπως αρέσκεσαι να την λές, κατα κανόνα και στήν πλειοψηφία της, πριν την Εθνική αποκατάσταση ήταν ο στυλοβάτης του οποίου κατα καιρούς δυνάστη - κατακτητή με μοναδικό σκοπό την αποκόμιση ιδιωτικών ταξικών προνομίων και ωφελημάτων. Μετα την Απελευθέρωση κατάφερε με υπουλο και ιταμό τρόπο, συχνότατα δε στηριζόμενη σε ξένες λόγχες πάντα στην βάση της ανταποδοτικότητας, να διαδραματίσει πρωτεύοντα και καθοριστικό ρόλο στίς τύχες του νεοσύστατου κράτους εις βάρος όμως των πολιτών και της Ιδέας του Ελληνισμού.
    Αρκούν αυτά τα ολίγα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ το Eλλαδιστάν ,μπανανία κατα άλλους,,μας εχει φάει η πολιτική και τα κόμματα! όπως το έθεσε και ο Τράγκας χθες,,δεν χρειάζεται να υπάρχει διαίρει και βασίλευε ,γιατί αυτό θέλουν κάποιοι,,! δεν χρειάζεται να διαδηλώνουν το παμε αλλού, ο Σύριζα αλλου, Αδεδή ,Γσεε,, και να χωριστουμε σε διαδηλωτες ανεξάρτητοι- κομουνιστες -αριστεροι- κτλ αφού πάνω κάτω το οικονομικό πρόβλημα και την εξαθλίωση θα την δεχτούμε ανεξαρτήτου κόμματος,, και πρέπει να αντιδράσουμε συντονισμένα και σαν Εθνος επιτέλους!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,, ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Για να ευθυμήσουμε λιγάκι:
    Οι Ελληνες σήμερα είναι κάτι σαν το ταμπόν...
    Βρίσκονται στο καλλύτερο μέρος του κόσμου αλλά σε λάθος στιγμή!!

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Οσο για το μήνυμα ενότητας... Τι να πώ;
    Αντε να ενώσεις χαβιάρι με σταρουχόπροκες. Τι θα προκύψει;;;
    Οι νουνεχείς το έχουν αντιληφθεί γι' αυτό και τους φορείς που αναφέρεις τους ακολουθούν ελάχιστοι πλέον.
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΧΑΧΑ

  • Sakis Dani Για αυτούς που πιστεύουν, καμιά απόδειξη δεν είναι απαραίτητη. Για αυτούς που δεν πιστεύουν, καμιά απόδειξη δεν είναι δυνατή
    Stuart Chase, 1888-1985, Αμερικανός οικονομολόγος & μηχανικός.

  • ΠΡΟΝΕΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΥΣ Ναι. Οι αποδείξεις είναι χρήσιμες γι' αυτούς που αμφισβητούν και ερευνούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου