Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

δημιουργία εργαστηρίου που θα ασχολείται με τον έλεγχο της ποιότητας των τοπικών προϊόντων της Κεφαλονιάς.

 ΤΕΙ και Δήμος «τσιμπήσανε» προγραμματάκι 300 χιλ. ευρώ!!

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/3/9/3/464393/DOC.20120213.970692.ifstl_400x276.jpgΑνακοινώθηκε χθες το μεσημέρι  από τον πρόεδρο του ΤΕΙ κ. Ναπολέοντα Μαραβέγια, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των συμπερασμάτων των δυο ερευνών που διεξήγαγε το ΤΕΙ στην τοπική κοινωνία των Ιονίων Νήσων ( http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=33827&Itemid=38) 
 Ο Δήμος Κεφαλονιάς μαζί με το ΤΕΙ χρηματοδοτούνται με 300.000 ευρώ για την δημιουργία εργαστηρίου που θα ασχολείται με τον έλεγχο της ποιότητας των τοπικών προϊόντων της Κεφαλονιάς.
Σε αυτό το εργαστήριο ο κάθε παραγωγός θα πηγαίνει το προϊόν του και θα παίρνει την σχετική βεβαίωση για την ποιότητα του.   
Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο κατάλογος των τοπικών προϊόντων που θα ελέγχονται εξαρτάται από τους όρους έγκρισης του προγράμματος.   Η έδρα του εργαστηρίου θα είναι στην Λειβαθώ.
μεινετε  συντονισμένοι  για  νεότερα  στο  http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=0&Itemid=38

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλό αυτό!!!
    Θα έλεγα επιτέλους!
    Ένα πρόβλημα έχω μόνο, να υπάρξει κάποια υπευθυνότητα, γιατί συνήθως περνώντας ο χρόνος ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ και εδώ στη πατρίδα το λάδι ρέει άφθονο!
    Άμπουλες , άμπουλες που έλεε και ο νόνος μου. Φταίει και η μεγάλη παραγωγή βέβαια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή