Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ,ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ


Η τελευταία «υπόκλιση» του “Επτάνησος”  στην Κεφαλονιά
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙ ΑΛΛΟΥΣ...ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ''ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ'', ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ...ΤΕΛΟΣ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑ.

Οι στιγμές που διαδραματίστηκαν στο λιμάνι της Σάμης σήμερα το μεσημέρι ήταν δυνατές, συναισθηματικά φορτισμένες και ιστορικές.
Το "Επτάνησος" ένα πλοίο με την δική του ξεχωριστή ιστορία στην ακτοπλοΐα του νησιού αποχαιρέτησε σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι, με τρία παρατεταμένα σφυρίγματα την Κεφαλονιά που τόσο το αγάπησε και όλα αυτά τα χρόνια της κράταγε ανοικτό τον δίαυλο με την απέναντι στεριά.
Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής
Κοιτώντας τα πρόσωπα του πληρώματος, καταλάβαινες πολύ καλά πως τούτη η αναχώρηση από το νησί θα είναι εντελώς διαφορετική.Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει για την εταιρία «Στρίντζης» στο νησί μας.
«Ο καθένας θα τραβήξει το δρόμο του» ήταν τα λόγια ενός από τους ανθρώπους του πληρώματος, όταν ρωτήσαμε ποιο θα είναι το μέλλον των ναυτικών του πλοίου.
Κάποιοι κάτοικοι με κάμερες αποθανάτιζαν τις τελευταίες στιγμές του πλοίου στο νησί μας. Εμείς, από τη φύση μας αισιόδοξοι, ευχόμαστε ειλικρινά να ξαναδούμε το «Επτάνησος» να επιστρέφει στο νησί. Μέχρι τότε... υποκλινόμαστε στην προσφορά του και του λέμε: «Αντίο Επτάνησος! Καλοτάξιδο να είσαι όπου και αν βρεθείς!»

Δείτε τα βίντεο και το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί... Το βίντεο της αναχώρησης του πλοίου στο τέλος του άρθρου
 ΔΕΙΤΕ  ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΣΤΟ   ΣΥΝΔΕΣΜΟ  http://www.inkefalonia.gr
eptanisos00002

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου