Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Σταύρος Λυκούδης -Το πολιτικά αδύνατο μεταμφιέστηκε σε πολιτικά αναπόφευκτο



     Με κομμένη την ανάσα όλοι οι Έλληνες παρακολουθούμε τη δήθεν διαπραγμάτευση που γίνεται για την επιβολή των νέων δυσβάστακτων μέτρων.  Μοιάζει ως ένα έργο με κακόγουστο σενάριο που ξαναπαίζεται , προκειμένου να επιβληθούν με το ελάχιστο πολιτικό κόστος για την τριμερή κυβέρνηση. Λίγο καιρό πριν εκβίαζαν τους Έλληνες με το δίλημμα ευρώ ή δραχμή, τώρα με το δίλημμα ευρώ ή δήθεν πραξικόπημα.  Παράλληλα η χρήση λιστών με πολιτικούς προς έλεγχο αν και υπάρχουν χρόνια τώρα τους φάνηκαν επικοινωνιακά χρήσιμες αφού, επιχειρείται να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη. Βέβαια φροντίζουν να ψευδολογούν ότι τα μέτρα είναι δήθεν μονόδρομος για την παραμονή μας στο ευρώ. Έτσι μέτρα που ήταν αδύνατο να επιβληθούν τώρα μοιάζουν αναπόφευκτα.

    Η Ελληνική κοινωνία σοκαρισμένη από τα μέτρα που πλησιάζουν βρίσκεται σε αναβρασμό. Σοβαρά προβλήματα επιβίωσης  αντιμετωπίζουμε λίγο πολύ οι περισσότεροι. Ήδη στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2013 προβλέπεται  το κόψιμο όλων των οικογενειακών επιδομάτων αλλά και η απάλειψη φοροαπαλλαγών λόγω τέκνων, πέρα από τη νέα ανηλεής φοροεπιδρομή. Με βάση τα παραπάνω και σε συνδυασμό με την ανύπαρκτη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μας οδηγούν στη γενοκτονία μέσα από διαδικασίες σοκ. Δεν  φτάνει λοιπόν στους δοσίλογους κυβερνητικούς εταίρους το ξεπούλημα της Ελλάδας  αλλά προχωρούν ακόμα και στη γενοκτονία των Ελλήνων, στη Γ ε ν ο κ τ ο ν ί α.  Αυτή τη φορά οι Έλληνες δεν αποπροσανατολίζονται με αντιπερισπασμούς ή πυροτεχνήματα λιστών.  Δεν περιμένουμε τίποτα από το ΣΥΡΙΖΑ και των επικεφαλή των τάσεων του που σωφρονίστηκε στις επιταγές της Μέρκελ και από την τακτική εξόδου από το μνημόνιο πλέον απλώς λέει ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνοι μας σαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
     Οι Έλληνες την ύστατη στιγμή  μπορούμε και πρέπει να δράσουμε, να προστατεύσουμε το Σύνταγμα και την Δημοκρατία μας που έχει ποδοπατηθεί. Μπορούμε την ύστατη στιγμή δρώντας, να αποτρέψουμε την επιβολή των μέτρων γενοκτονίας. Δεν τους επιτρέπουμε να ξεπουλήσουν τη χώρα μας, να υποθηκεύσουν το μέλλον μας, να μας αφαιρέσουν κάθε δικαίωμα στην Ελπίδα. Μπορούμε και πρέπει να δράσουμε, δεν υπάρχουν περιθώρια. Ενωνόμαστε όλοι κάτω από μία σημαία, την Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η.
  

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

                                                                      
                                                                                           Με εκτίμηση
                                                                                      Σταύρος Λυκούδης
                                                                                     Πολιτικός Μηχανικός
                                                                              Πολιτευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου