Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!!


Νέo νησί ξεπρόβαλε καταμεσής του Ειρηνικού ωκεανού !

 Ένα νέο νησί δημιουργήθηκε στον Ειρηνικό ωκεανό κοντά στην Νέα Ζηλανδία. 
 Το νέο νησί είναι έκτασης 26.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων και αποτελείται από ελαφρόπετρα,  το εντόπισαν στον  Ειρηνικό ωκεανό ναύτες από τη Νέα Ζηλανδία. Πλοίο του πολεμικού ναυτικού αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία, προκειμένου να αποφύγει το σύμπλεγμα βράχων που απέχει 1000 ναυτικά μίλια περίπου από τη Νέα Ζηλανδία.  
 Αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού δήλωσε ότι....
είναι το «πιο περίεργο πράγμα» που έχει δει μέχρι σήμερα στη θάλασσα.  Η τεράστια ποσότητα ελαφρόπετρας θεωρείται πιθανόν να σχηματίστηκε από έκρηξη υποθαλάσσιου ηφαιστείου και στη συνεχεία η ψύξη της λάβας που έγινε από τα ρεύματα της περιοχής να προκάλεσαν το νησί αυτό. 
 Σύμφωνα με το BBC, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το «νησί» από πορώδη λάβα δεν είναι επικίνδυνο για τη ναυσιπλοΐα, σύμφωνα με το.
 Σημειώνουμε ότι πρόσφατα  στην Νέα ξαφνικά ενεργοποιήθηκε που παρέμενε ανενεργό για περισσότερο από ένα αιώνα. Το Τονγκαρίρο εξερράγη άρχισε ξαφνικά να βρυχάται και να εκλύει σύννεφα καπνού, στάχτης και πέτρες. Στην περιοχή τις τελευταίες εβδομάδας είχε παρατηρηθεί αυξημένη σεισμική δραστηριότητα.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου