Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

H Χρυσή Αυγή Κεφαλονιας δεν συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την 28η



Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΚΕΦΑΛΩΝΙΖΩ
Η Τ.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποφάσισε να μη συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, διότι θεωρεί αδιανόητο τη μέρα που εορτάζουμε το έπος του '40 και το ιστορικό "ΟΧΙ", ο ανδριάντας του Ιωάννη Μεταξά, του κορυφαίου Εθνικού Ηγέτη του 20ου αιώνα και τελευταίου νικηφόρου στρατηλάτη του Ελληνισμού, να βρίσκεται πεταμένος στα σκουπίδια του Δήμου Κεφαλονιάς, ενώ την ίδια στιγμή οι υπαίτιοι γι' αυτό το αίσχος θα παίρνουν θέση, χωρίς ίχνος ντροπής, στην εξέδρα των επισήμων. 
Δηλώνουμε άπαξ και διά παντός ότι την 28η Οκτωβρίου οι Χρυσαυγίτες της Κεφαλονιάς κάνουν κατάθεση στεφάνου μόνο μπροστά στο άγαλμα του Μεταξά ή καθόλου. Επειδή και φέτος φρόντισαν οι ανθέλληνες κρατούντες του Δήμου Κεφαλονιάς να μην έχουν οι Έλληνες τη δυνατότητα να αποδώσουν τις τιμές που αρμόζουν στο μεγάλο Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά, ομάδα συναγωνιστών του  Πυρήνα μας θα προχωρήσει αντ' αυτού, το Σάββατο 27/10/2012, στη συλλογή των τελευταίων υπογραφών, στο αίτημα για την επανατοποθέτηση του αγάλματος στη θέση του,  από τους συμπατριώτες μας του Αργοστολίου. 
Υ.Γ. Κύριε Γεράσιμε Μ. Μεταξά συγχαρητήρια. Είστε η ζωντανή απόδειξη του συνήθους φαινομένου, ένας ελαφρύς άνδρας να κουβαλά ένα βαρύ όνομα.

Τ.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου