Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

O Λ.Α.Ο.Σ. για τα θαλάσσια δρομολόγια


O Λ.Α.Ο.Σ. για τα θαλάσσια δρομολόγια
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ   INKEFALONIA.GR
Επαινούμε για άλλη μια φορά τα έργα των πολιτικών ταγών των νησιών μας που τόσα χρόνια δίνουν ακατάπαυστα την μάχη για μια καλύτερη Κεφαλονιά και Ιθάκη.
Στον βασικότερο τομέα που είναι η θαλάσσια συγκοινωνία αποφασίζουν επιτροπές που ουδεμία σχέση έχουν με τα νησιά μας και μπορεί να μην ξέρουν που βρισκόμαστε στο χάρτη.
Ο περιφερειάρχης ιονίων νήσων δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία στο θέμα που ήταν στον ορίζοντα , δηλαδή στην επικείμενη διακοπή της ναυτιλιακής εταιρίας STRINTZIS επλανήθη έχοντας κατά νου λάθος δεδομένα ( φυσικά αφού εδώ δεν είναι Κέρκυρα).
Σε εποχές ελεύθερης οικονομίας πως είναι δυνατόν να επιβιώνουν μονοπώλια; Αυτό είναι ένα ερώτημα που έχει να κάνει με το κράτος πρόνοιας το οποίο ενώ βλέπει την οικονομική κρίση να εισβάλει και να διαβρώνει τα πάντα, δεν προσφέρει στοιχειώδη οικονομικά βοηθήματα ( μείωση φόρων στα καύσιμα, στα εισιτήρια ,στους δασμούς, στα ασφάλιστρα κ.α) ώστε να είναι βιώσιμες και οι ναυτιλιακές εταιρίες.
Η πιο ζωτικής σημασίας αρτηρία, για την οικονομική και βιοτική επιβίωση των νησιών μας έχουν καταφέρει τα πολιτικά κεφάλαια της Κεφαλονιάς και Ιθάκης σήμερα να την έχουν βουλωμένη. Οι δε εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης (περιφερειάρχες δήμαρχοι κ.α) μικροί μπροστά στα δρώμενα αφού κινητοποιήθηκαν κατόπιν εορτής (1η Νοεμβρίου STRINTZIS τέλος) να ενημερωθούν για το θέμα , να ενημερώσουν τους τοπικούς φορείς να δουν τις τιμές των εισιτηρίων .
Φαντάζεστε αγαπητοί πατριώτες να μην ήταν διαθέσιμη σήμερα η Κοινοπραξία της Ζακύνθου.
Θα γυρίζαμε εν έτη 1960.
Το τίμημα πάντα στον Κεφαλλονίτικο και Θιακό λαό ο οποίος θα είναι αποκλεισμένος από τον άλλο κόσμο..
Αγαπητοί φίλοι και φίλες τα συμπεράσματα δικά σας.
ο πρόεδρος της ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ
Γεράσιμος Διαμαντάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου