Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2013, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Αλλαγή ημερομηνίας)


ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2013, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου
1 έως 3 Μαρτίου, στο κτίριο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό αεροδρόμιο) Ελληνικό-Αθήνα


Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της 5ης Μεσογειακής έκθεσης ελιάς και ελαιολάδου «ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2013», η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα για την ελιά και το ελαιολάδου – δύο από τα βασικά εθνικά μας προϊόντα -που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου, στο κτίριο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό αεροδρόμιο) Ελληνικό-Αθήνα. Στην έκθεση θα λάβουν μέρος, το σύνολο των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την τυποποίηση, την συσκευασία, τα ελαιοκομικά και ελαιουργικά μηχανήματα. Για φέτος έχει προγραμματιστεί δυναμική επικοινωνία με όλες τις περιφέρειες και τα επιμελητήρια για συμμετοχή των μικροπαραγωγών του κάθε νομού. Όλες οι πληροφορίες στο http://www.eleotexnia.gr


Η οργανώτρια εταιρεία Compass Expo, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που κατέχει και σε συνδυασμό με το δίπτυχο–έκθεση ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ, διαγωνισμός Ελαιολάδου ΚΟΤΙΝΟΣ- πιστεύει πως η επιτυχία της έκθεσης είναι εξασφαλισμένη και θα ανήκει σε όλους, μα κυρίως στο ελληνικό ελαιόλαδο και στην ελληνική ελιά.  

Ο διαγωνισμός ΚΟΤΙΝΟΣ  θα εξελιχθεί σε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος  θα αφορά τον διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου (Ισχυρής, Μέτριας και Ελαφράς έντασης Φρουτώδους), ενώ το δεύτερο σκέλος θα αφορά τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης Συσκευασίας Τυποποιημένου Ελαιολάδου (Περιέκτης, Καινοτομία, Συνολική Εικόνα, Ετικέτα).


Για περισσότερες πληροφορίες:
Φιλολάου 234 – 11631, Αθήνα Τηλ.: 210 7568888 (8 γραμμές)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου