Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Διαγωνισμός φωτογραφίας με έπαθλο 3 βιβλία.

Διαγωνισμός φωτογραφίας με έπαθλο 3 βιβλία. Τον Φωτογραφικό οδηγό μανιταροσυλλέκτη του Γεώργιου Κωνσταντινίδη για τον πρώτο νικητή, το βιβλίο Μανιτάρια απο το δάσος στην κουζίνα για τον δεύτερο και το μικρό οδηγό τσέπης για τον τρίτο.


1. Στο διαγωνισμό φωτογραφίας μπορούν να λάβουν μέρος όλοι με μία μόνο φωτογραφία.
2. Για τον διαγωνισμό θα γίνουν δεκτές μόνο οι φωτογραφίες που έχουν ως θέμα τα 
μανιτάρια.
3. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να ανέβουν στον τοιχο του γκρουπ ή να αποσταλούν με email στην διεύθυνση aoxara@yahoo.gr ή με μήνημα προς την σελίδα Amanita https://www.facebook.com/Aman1ta?ref=hl με την ενδειξη "Για το διαγωνισμο φωτογραφίας Μανιταρόφιλων"
4. Οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν όλες μαζί ταυτόχρονα την 1η Δεκεμβρίου οπότε και αυτή η ημερομηνία είναι η τελευταία μέρα δικαιώματος συμμετοχής για όλους ανεξαιρέτως.
5. Ο διαγωνισμός θα τρέξει για δυο εβδομάδες ως τις 15 Δεκεμβρίου οπότε και θα ανακοινωθεί ο νικητής.
6. Ο νικητής του διαγωνισμού θα προκύψει απο τον αριθμό των likes που θα μαζέψει η φωτογραφία του.
7. Τα βραβεία του διαγωνισμού είναι το κορυφαίο βιβλίο του Γεώργιου Κωνσταντινίδη "Μανιτάρια , Φωτογραφικός οδηγός μανιταροσυλλέκτη" για τον νικητή , για τον δεύτερο το βιβλίο της Δήμητρας Βεργου Ευαγγελοπούλου "Μανιτάρια απο το δάσος στην κουζίνα" και για τον τρίτο ο μικρός οδηγός τσέπης πάλι του Γ.Κωνσταντινίδη και θα αποσταλούν στους νικητές ταχυδρομικώς ως τις 25 Δεκεμβρίου.
8. Οι νεοι μανιταρόφιλοι που δεν εχουν προσωπικες τους φωτογραφίες μπορουν να συμμετέχουν με φωτογραφία ενος φιλου η φωτογραφια που θα βρουνε στο Ιντερνετ.


Εύχομαι ο διαγωνισμός να επιτύχει και να έχει μεγάλη συμμετοχή. Παρακαλούνται τα μέλη και οι admins αν εχουν να προσθέσουν κάποια ιδέα ή όρο να το κάνουν. Το τρίτο δώρο του διαγωνισμού θα αποσταλεί στον τυχερό απευθείας απο τον Γεώργιο Κωνσταντινίδη υπογεγραμμένο :)
Καλη τύχη σε όλους.

2 σχόλια:

  1. ευχαριστώ πολύ για τη διαφήμιση του διαγωνισμού. Τους χαιρετισμούς μου απο τη Ξάνθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΔΎΚΤΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

      Διαγραφή