Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

(ΠΝΟ) !! την Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια.

ΦΩΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΖΟΥΛΑΤΟΥ  , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ    "ΚΑΛΒΟΣ¨ ΠΡΟΣ ΣΑΜΗ,,

Τη συμμετοχή των ναυτεργατών, στη 48ωρη γενική απεργία που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) και έτσι την Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια.
Κατά το ετήσιο προσυνεδριακό Γενικό Συμβούλιο της ΠΝΟ, όπου μεταξύ άλλων τέθηκε επί τάπητος το θέμα της διασφάλισης των θέσεων εργασίας των Ελλήνων ναυτικών, με φόντο τα νέα μέτρα, αποφασίστηκε η περιφρούρηση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου που ισχύει στην ακτοπλοΐα, ενώ ζητήθηκε η άμεση άρση του μέτρου της πολιτικής επιστράτευσης των ναυτεργατών, που συνεχίζεται για δύο χρόνια.
Εγινε παράλληλα ενημέρωση για τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση του ελληνικού νηολογίου, που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των Ελλήνων ναυτεργατών, ενώ υπερψηφίστηκε ο απολογισμός του έργου της διοίκησης για το 2012.
Τέλος, επαναβεβαιώθηκε η αταλάντευτη θέση της ΠΝΟ, που είχε διατυπωθεί και πρόσφατα με σχετικό έγγραφό της στα πολιτικά κόμματα και τους αρμόδιους υπουργούς, να μην μεταβιβαστεί στο ΤΑΙΠΕΔ η ακίνητη περιουσία του ΝΑΤ και των εποπτευομένων από το Ταμείο οργανισμών.
ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ   ΑΠΟ  http://www.inkefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου