Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 6 KAI 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!

Για την ανατροπή των μέτρων. Ανακοίνωση της πρωτοβουλίας πολιτών

http://protov.blogspot.gr

       ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ , ΤΡΙΤΗ 10 ΠΜ ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΣ  ΚΑΙ 7  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ , ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΠΜ ΣΤΟ ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ


ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ 

Ο άγριος ταξικός προυπολογισμός του 2013 και το νέο πακέτο μέτρων δεν πρέπει να περάσουν , διότι μετατρέπουν την χώρα σε οικονομική και κοινωνική έρημο, καταστρέφουν την Δημοκρατία και την αξιοπρέπεια των πολιτών και αφαιρούν την ελπίδα από τον λαό.Μας οδηγούν πολλές δεκαετίες πίσω χωρίς φάρμακα και δημόσια περίλθαψη, χωρίς σχολεία και Πανεπιστήμια , χωρίς μέλλον, με ατελείωτες στρατιές ανέργων, αυτοχείρων και απελπισμένων.

Τα μέτρα των 11 δισ του προυπολογισμού του 2013 και το συνολικό πακέτο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την περίοδο 2013-16 , ύψους 18,9 δισ .ευρώ <<στάζουν αίμα>> ακρωτηριάζουν μισθούς και συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα και εργασιακά δικαιώματα , κατεδαφίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας και κορυφώνουν την βάρβαρη φοροεπιδρομή σε βάρος του ελληνικού λαού την ίδια στιγμή που αφήνουν στο απυρόβλητο τους έχοντες και κατέχοντες.
Η τρικομματική , μνημονιακή συγκυβέρνηση , σε αγαστή συνεργασία με την τρόϊκα, ετοιμάζεται να δώσει το τελειωτικό κτύπημα στην ελληνική κοινωνία.Στο χέρι μας είναι να τους σταματήσουμε .Να ανατρέψουμε τις πολιτικές τους!
Γι΄αυτό καλούμε τους εργαζόμενους , η Πρωτοβουλία πολιτών σε συνεργασία με το Μέτωπο , το κίνημα <<Δεν πληρώνω>> και τα κινήματα, να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια και στην 48ωρη γενική απεργία , που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ .
Η ανατροπή των μέτρων και των μνημονίων , καθώς και της τρικομματικής κυβέρνησης που τα προωθεί , είναι όχι μόνο θέμα πρώτης προτεραιότητας αλλά και όρος επιβίωσης για όλους μας. Τώρα που η βαρβαρότητα μας έχει περικυκλώσει δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Η συντονιστική επιτροπή της Πρωτοβουλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου