Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ

ΤΕΛΙΚΑ  ΖΟΥΜΕ  ΣΤΟ  ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ,,ΠΟΤΕ  ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ!!!!   ΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ   ΣΤΗΝ  ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ   ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ


















ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΥ,ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ....

  • Ἑλένη Παπαφλωράτου Θαρρώ είναι χτισμένο στα τέλη του 19 ου-αρχές 20 αι. Είχε γράψει κι ο Μολφέτας κάτι στο Ζιζάνιο σχετικά απ ότι θυμάμαι. Θα το ψάξω.

  • Ἑλένη Παπαφλωράτου Τα κάτωθι από την έρευνα "Κούταβος, η λιμνοθάλασσα της Κεφαλονιάς", των μαθητών του Β1 του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου (Μάϊος 1987): ο Γεράσιμος Δρακόπουλος (δήμαρχος Κρανίων 1883-1891) αγόρασε τον τόπο που ήταν οι πηγές του Κουτάβου (και ανήκε στην οικ. Πινιατόρου) και άρχισε την κατασκευή αντλιοστασίου. Το υδραγωγείο τέλειωσε επί δημαρχίας Σπύρου Ραζή Λουκάτου (1895-1903)

  • Iacovatos Typaldos Gerassimos EYXΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΩΤΟ,ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΥ.

  • Ἑλένη Παπαφλωράτου Εμείς ευχαριστούμε για τα εναύσματα και τις φωτογραφίες και γενικά... σκέψου ότι είμαι Αθήνα (για λίγο) και ταξιδεύω στο Αργοστόλι, χωροχρονικά... τέλειο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου