Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου από Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας,

 συμμετείχε στο 2nd Advanced Course  " Management of Disaster Victims " του Μεταπτυχιακού Τμήματος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  το οποίο διεξήχθη από 28 Οκτωβρίου έως και 4 Νοεμβρίου. 
Με την ουσιαστική αυτή συμμετοχή μας αποκτήσαμε πολλές και πολύτιμες γνώσεις στην διαχείριση και αντιμετώπιση θυμάτων μαζικών καταστροφών, συγχρόνως προσφέραμε και τις υπηρεσίες μας ( π.χ μεταφορά τραυματιών, ακινητοποίηση πολυτραυματιών κ.λ.π ) στην διεξαγωγή της άσκησης προσομοίωσης διαθέτοντας τμήμα του εξοπλισμού μας.
Σε όλους τους Σαμαρείτες που συμμετείχαν δόθηκαν πιστοποιητικά.
Χαράλαμπος Μοσχόπουλος
Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών,
Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας





Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών –
 Παπουλάκειο Κτίριο Μικράς Ασίας 75, Τ.Κ 115 27, Αθήνα
 κ. Χ. Μοσχόπουλο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας

Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2012
Αγαπητέ κ. Μοσχόπουλε Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε το «Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας» του Ε.Ε.Σ. στην πραγματοποίηση του 2 nd Advanced Course “Management of Disaster Victims” που διεξήχθη 28 Οκτωβρίου – 4 Νοεμβρίου στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας. Η συνδρομή σας στην άσκηση προσομοίωσης στον παλαιό οικισμό των Φαρσών, της οποίας αντικείμενο ήταν η διαχείριση μαζικών απωλειών υγείας συνέπεια σεισμού υπήρξε καθοριστικής σημασίας. Οι διασώστες της ομάδας σας με άνεση και αποφασιστικότητα επιδόθηκαν σε κάθε ενέργεια απαραίτητη για τον απεγκλωβισμό και μεταφορά των θυμάτων. Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στον ιδιαίτερο ζήλο και ενθουσιασμό που επέδειξαν όλα τα μέλη της ομάδας σας, κυρίως όμως να υπογραμμίσω το γεγονός ότι απέδειξαν ότι έχουν λάβει άρτια εκπαίδευση η οποία τους επιτρέπει να ανταπεξέλθουν σε όποια αποστολή τους ανατεθεί. Η συνεργασία μας στο πλαίσιο του Εντατικού Σεμιναρίου αποδείχθηκε πολλαπλά ωφέλιμη, προσφέροντας ειδική τεχνογνωσία στην αντιμετώπιση καταστροφών, γεγονός που μας ενθαρρύνει να θέλουμε να επαναλάβουμε την πρωτοβουλία μας αυτή με την βοήθειά σας. Σας ευχαριστούμε ακόμα μια φορά και σας συγχαίρουμε για το αξιόμαχο που επέδειξε η οργάνωσή σας Με εκτίμηση Θ. Ρόζενμπεργκ Αν Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών Συντονιστής του ΠΜΣ «Διεθνής Ιατρική - Διαχείριση Κρίσεων Υγείας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου