Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΠΡΕΣΣ


new  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!
  •  Νέα  βόμβα Αγγελάκα!
  • Ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης ακύρωσε και άλλη απόφαση του Δήμου!
 
  •  Ακυρη η αδελφοποίηση του Δήμου Κεφαλονιάς με τον Δήμο Σεργκέι Ποσάντ της Μόσχας
  • Ακυρο  το ταξίδι του Δήμαρχου και της αντιπροσωπείας 
  •  Ακυρες οι αποφάσεις που υπογράφτηκαν!
  • Διεθνής διασυρμός για την Κεφαλονιά! Τι θα πούμε στους Ρώσους; 
 
Διαβάστε περισσότερα...
 

new  ΣΚΑΛΑ: βρέθηκε σκυλάκι κρεμασμένο σε δένδρο!! ΝΤΡΟΠΗ!!
http://www.ecomom.com/blog/wp-content/gallery/home-amp-garden/tree-elm.jpg 
Διαβάστε περισσότερα...
Τουρισμός
Τετάρτη 28.11.12
new  ΠΡΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 88 αφίξεις κρουαζιεροπλοιων το 2013 στο Αργοστόλι
 
                                     Ολα τα δρομολόγια                           
Διαβάστε περισσότερα...


new  Δηλητηριάσανε τον Μπάμπη, το αδέσποτο του Λιθόστρωτου
pe9ameno_skylaki.jpg
                                                                                 
Διαβάστε περισσότερα...
Πολιτισμός
Τετάρτη 28.11.12
new  Κεφαλονίτικοι κουμαρίτες στο τηγάνι!
 
                                                                            
Διαβάστε περισσότερα...

3 σχόλια:

  1. Μερικές υποθέσεις για τον απαγχονισμό του σκύλου:

    -Μπορεί να τον είχε πιάσει παγίδα για λαγούς. Άμα ήταν ο λαγός αντί για το σκύλο, τώρα θα είχε γίνει αλά σάλτσα λαγό και κανείς δε θα μάθαινε τίποτα για το κρέμασμα. Για τους μη γνώστες ίδια γεύση έχει και ο σκύλος. Ξέρετε πόσους πρέπει να έχω φάει σουβλάκι με πίτα και δεν έχω καταλάβει τη διαφορά?

    -Έπρεπε να του γίνει νεκροψία για περίπτωση βιασμού. Υπάρχουν Γερμανοί στην περιοχή!

    -Αν πιάσω το σκύλο που κατουράει το πορτόνι μου και το έχει σαπίσει, θα εφαρμόσω αυτό που λέει σκατά και κάτουρα ένας θα τα πληρώσει. Και μη πάει το μυαλό σας σε κρέμασμα παλιάνθρωποι! Απλώς θα δείτε ένα σκύλο να τρέχει από τη χαρά του, και το αφεντικό του να τρέχει και αυτό από πίσω να τον παραβγεί.

    -Άμα τον είχε κρεμάσει για γδάρσιμο κανένας μουσουλμάνος και δε πρόκαμε, ξέρετε ότι μπορεί να είστε υπεύθυνοι ανθρωποκτονίας από αμέλεια, γιατί ο ανθρωπάκος ψόφησε από τη πείνα?
    Κοντά στο φανάρι του Αργοστολιού έχει νεκροταφείο σκύλων αν δε το μεταφέρεται εκεί θα κατηγορηθείτε για περιύβριση νεκρού, το γνωρίζεται?

    -Έχουμε και τη γιαγιά που δάγκωσε προχτές το σκύλο, Γιατί γελάτε ακόμα? Γιατί κανείς «ζωόφιλος» δε σκέφτηκε τον Εισαγγελέα όπως εγώ?

    -Και για να κάμουμε κάποιους συσχετισμούς: Εάν αυτό είχε γίνει στην Κίνα το φυσικό ήταν να είχε γίνει το σκυλί σπεσιαλιτέ με κρεμμυδάκια και γι΄αυτό πρέπει να ξεκινήσει κάποια αποστολή όπως παλιά των ιεραποστόλων να διδάξει τον πληθυσμό για την ιερότητα του σκύλου όπως στην Ινδία που τη γλύτωσαν οι Αγελάδες. Οι καημένες εδώ θανατώνονται τόσο βάρβαρα! Έμαθα ότι θα έρθει αντιπροσωπία από το Δελχί να διδάξουν για την ιερότητα των βοϊδιώνε!

    -Για την προστασία των ανθρώπων δε γίνεται λόγος και μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι τελικά θεωρούμαι «αναλώσιμο» είδος περισσότερο από ό,τι νόμιζα.

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ειμασταν Ιταλοί θα τρωγαμε αλογα και γάτες,,προς ανατολάς ,,ξέχασες την σπεσιαλιτε τα φιδακια(θα τα μαζευαμε της Παναγιας να τα φάμε αγιασμένα),, μυρμηγκάκια τηγανητα,,, Φυσικά έχουμε στα Γιανεννα τα Βατραχοπόδαρα,,οπότε και μεις ας κυνηγάμε καμοια Μπουσάκα,,,, (τι Μουσάκα τι Μπουσάκα) χαχα!,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορέ άμα έρτω και παραγγείλω βατραχοπόδαρα για ουζομεζέ να ξέρεις ότι είμαι ο aris. Χα χα χα χα.

    Με τα αγιασμένα φιδάκια συμβαίνει το ίδιο με τα αρνάκια που βλόησε ο Κύριος, είναι πανόστημα! Πριν δύο χρόνια βρήκα την ημέρα τση Παναγίας μια δεντρογαλιά πάνω από μέτρο μέσα στο κήπο μου, έπεσα απάνου τση, στο μέτρο ήμουνα. Στέκουμε ακίνητος, τα φίδια λέει βλέπουνε μόνο κίνηση.
    Με κοίταε και μου έβγαζε τη γλώσσα, μισοόρτια ήτανε η ρουφιάνα! Πως διάολο με βλέπει λέω δε μπορεί αγιασμένη θα είναι! Εφόραα και γάντια. Να τη πιάσω από το λαιμό λέω καλού – κακού να την πάω πάρα κάτου που γινόντανε η θεία λειτουργία να τη δείξω στο εκκλησίασμα, να τη βλογήσει και ο παπάς? Κοιτιόμασταν και το σκεφτόμουνα. Και άμα είναι ο διάολος μεταμορφωμένος και αδειάσω την εκκλησιά και τρέχει κι΄ο παπάς ξοπίσω?
    Έδεκει εκόλλησα. Και τι σκέφτουμε! Τση κάνω το σινιάλο του σταυρού και εκείνη εκοίταε να μου αρπάξει το χέρι. Ο διάολος ήτανε! Βουτάω ένα τσαπί και την έκοψα στα δύο.
    Μετά έπρεπε να βρώ κανένα κόπανο οικολόγο να τόνε κόψω και ευτόνε που έρχουνται και αμολάρουνε φίδια μέσα στα χωριά.
    Δε μπορεί, φίδι δεν έχω ξαναδεί στο χωριό από 6 χρονώνε παιδί. Τι κυνήγια μέσα στο λιοπύρι μές΄τσου λόγγους, τι από δω, τι από κει, άλλες δυό φορές έχω ματαδεί, μια οχιά και ένα κουφοσαπίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή