Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Με το δεξί στη νέα χρονιά οι Πρόννοι







     ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ   ΑΠΟ ΤΟ http://www.e-kefalonia.net
 Στο πρώτο παιχνίδι τους για την νέα χρονιά οι Πρόννοι κέρδισαν τα Φωκάτα με 2-1 στο δημοτικό γήπεδο Τζαννάτων μπαίνοντας θετικά την νέα αγωνιστική περίοδο.
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε για τα Φωκάτα χάνοντας μερικές καλές στιγμές στο παιχνίδι και οι Πρόννοι στην συνέχεια του παιχνιδιού μπήκαν στο παιχνίδι. Το 1-0 έγινε για τους Πρόννους, όταν και ο Κατσιλίδης άνοιξε το σκορ με πλασέ. Δεν είχαν περάσει πολλά λεπτά από την επίτευξη του τέρματος των Πρόννων, με τα Φωκάτα να απαντάνε άμεσα με τον Ψυχογιό που με ψηλοκρεμαστό πλασέ σε βαθιά μπαλιά του Μάστορα έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65 επανέκτησαν το προβάδισμα τους οι Πρόννοι με τον Τραυλό να πιάνει μία κεφαλιά που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δίλλαλου. Στην συνέχεια του δευτέρου ημιχρόνου έκαναν μερικές προσπάθειες τα Φωκάτα για να φέρουν το παιχνίδι στην ισοπαλία, πράγμα που δεν το κατάφεραν και υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.
Πρόννοι: (Δόρης Λιναρδάτος): Ντούκας, Σολωμός, Σελάι (63′ Καραλής), Λιναρδάτος, Ταραζής, Κουρκουμέλης Σ., Τραυλός, Αναγνώστης, Στέλλος, Ντεμάι, Κατσιλίδης (78′ Σπαθής).
Φωκάτα: (Μιχάλης Αθηναίος), Δίλλαλος, Σέρρας (44′ Ψυχογιός), Στρόφυλλας, Μάστορας, Πολυδωράτος, Χασαναλιάι, Σταμένης, Κόμητας, Βανδώρος (68′  Κουρκουμέλης Ι.), Γαλιατσάτος, Αλεξάτος.
Η φωτογραφία είναι από το αρχείο

ΜΕΤΡΗΣΕ Η ΕΔΡΑ 2-1 ΝΙΚΗ ΓΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΝΟΥΣ



Με νικητή τους Προννους  (2-1) έληξε το ντέρμπι με τα Φωκατα  στης Β` κατηγορίας για την 1η αγωνιστική. Και τα δυο σωματεία μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αρκετά δυνατά δείχνοντας από την αρχή ότι είναι τα δυο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου