Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ "ΙΑΠΕΤΟΣ"

ΠΗΓΗ  http://unexplainedgr.blogspot.gr/2012/07/blog-post_04.html

Ιαπετός είναι ο τρίτος μεγαλύτερος δορυφόρος του Κρόνου και το ενδέκατο μεγαλύτερο φεγγάρι στο ηλιακό σύστημα. Αυτό, φίλοι μου, σήμερα πρέπει να είναι το πιο συναρπαστικό βρείτε σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα. Αυτό το φεγγάρι θεωρείται το yin-yang της φεγγάρι του Κρόνου, λόγω της απίστευτης 50/50 split διχρωμία του. Η μία πλευρά του φεγγαριού, που ονομάζεται Cassini Regio, είναι μια σκοτεινή περιοχή και έχει ανακλαστικότητα του κάτι σαν άσφαλτο. Η άλλη πλευρά, «Roncevaux Terra," είναι λευκό σαν χιόνι. Αλλά το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του αυτό το φεγγάρι που έχει αμηχανία τους επιστήμονες είναι μια παράξενη κορυφογραμμή που είναι το διπλάσιο του ύψους του Έβερεστ και κύκλους περισσότερα του Ιαπετού σκαμπίλι χωματίδα στη μέση. Δεν υπάρχουν βιώσιμες γεωλογικά μοντέλα για να εξηγήσουν αυτό το 12 μίλια πλάτος, 12 μίλια υψηλό, 800 μίλια μακρύ τοίχο. Λένε ότι αν ζούσαν κοντά σε αυτό το απίστευτο τερατούργημα, θα αναλάβει το ήμισυ του συνόλου του ουρανού. Αυτό είναι το μόνο μέρος στον κόσμο ήταν μια κορυφογραμμή όπως αυτό έχει ανακαλυφθεί.

Το γεγονός ότι κανένας στη γη όπως και κάθε ιδέα για το πώς μια κορυφογραμμή όπως αυτό θα μπορούσε να σχηματίζεται φυσικά, θέτει το ερώτημα, καλά,. . .
 αν δεν ήταν που σχηματίζεται από το ηλιακό σύστημα, στη συνέχεια, από τι; Ή το πιο σημαντικό, ποιος; Θα ήταν ακόμη δυνατόν να οικοδομηθεί μια δομή αυτού του μεγέθους; Γιατί ναι, σίγουρα είναι. Εάν το σκεφτείτε, το μεγαλύτερο ουρανοξύστη στον κόσμο είναι το Burj Dubai μέτρησης σε ένα εντυπωσιακό 2.789 πόδια. Τώρα με τη βαρυτική έλξη του Ιαπετού είναι μόνο 1/40th από εκείνη της Γης, ένα παρόμοιο ουρανοξύστη χτισμένο πάνω Ιαπετού θα μπορούσε να φθάσει 15 μίλια. Αυτή η τεράστια κορυφογραμμή είναι τόσο ευρύ όσο είναι ψηλό. Αν είναι τεχνητή, με την έντονη πλευρική στήριξη θα μπορούσε πράγματι φτάσει πολύ υψηλότερο σε μια τέτοια αδύναμη πεδίο βαρύτητας.

Η τρύπα του κουνελιού, δεν σταματούν εδώ όμως. Δεν είναι μόνο αυτό το μισό φεγγάρι μαύρο, το μισό άσπρο, με ginormous κορυφογραμμή γύρω από αυτό, το σχήμα της είναι γεωμετρική! Αυτό είναι αδύνατον, όμως, γιατί όλα τα άλλα φυσικά φεγγάρια μεγαλύτερη από 250 μίλια πέρα είναι πάντα σφαιρικό λόγω της μεγαλύτερης βαρύτητας τους. Ιαπετός είναι 900 μίλια ευρεία, διαβρωμένο, περικόπτονται εικοσάεδρο.

Το γεγονός ότι αυτό το φεγγάρι έχει αυτό το είδος γεωμετρικό σχήμα θα υπονοούσε ότι αυτό το φεγγάρι έγινε από τον ευφυή σχεδιασμό. Σε περίπτωση καταφατικής απαντήσεως, συνάγεται ότι το φεγγάρι θα μπορούσε επίσης να είναι κούφια.

Εδώ είναι όπου τα πράγματα πραγματικά να αρχίσει να χτυπήσει τον ανεμιστήρα.
Ένα τεράστιο τετράγωνο (που εκτίθενται, ελλιπείς) μαζί με άλλους τέλεια στενό τεράστια κονδύλια;?

Αφήνει να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στην επιφάνεια και να δούμε τι άλλο θα βρούμε. Έχω το θάρρος να δοθεί έμφαση στους τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Εξάγωνο σχήμα κρατήρες!

Φυσικά γίνεται κρατήρες είναι στρογγυλά, δεν διαμορφώνεται όπως πολύγωνα. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση και η NASA έχει αποτύχει σε σχόλιο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για τις εικόνες πριν από εσάς, ούτε υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση.

Κάντε κλικ σε αυτή την εικόνα για να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά. Θα ήθελα να τονίσω τους τομείς που φαίνεται να είναι κάτι διαφορετικό από ένα φυσικό σχηματισμό.
Υπάρχουν τόσα πολλά συμβαίνουν σε αυτή τη φωτογραφία και τόσοι εν λόγω περιοχές. Φαίνεται να υπάρχουν τρόποι για διέλευση και μεγάλων κτιρίων παντού! Μονά να πούμε το λιγότερο.
Και πάλι, κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το πλήρες μέγεθος. Καλώς ήρθατε στην αρχαία πόλη στην Ιαπετός.
Εδώ είναι ένα τοπογραφικό χάρτη της επιφάνειας του Ιαπετού ληφθεί το Μάιο του 2008. Ρίξτε μια ματιά για τον εαυτό σας. Όλες αυτές οι φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στην NASA.

Ξέρω ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι μπορεί να διαβάσει αυτό και να πω για τους selves, "Αυτό είναι ανοησία! Αλλοδαπών φεγγάρια κτίριο; γελοίο!"

Είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψει κανείς; Πώς Ξέρει κανείς ότι αυτό δεν χτίστηκε ένα δισεκατομμύριο χρόνια πριν και τώρα είναι ένα αρχαίο εξωγήινο τεχνούργημα; Θα ήταν λογικό ότι είναι πολύ παλιά την εξέταση της φθοράς.Σκεφτείτε για ένα δευτερόλεπτο ότι πρόκειται για ένα διαστημικό σταθμό που χτίστηκε από μια άλλη φυλή όντων δισεκατομμύρια χρόνια πριν. Ποιοι ήταν αυτοί και ποια ήταν η χρήση του; Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι εντυπωσιακή.

Το Death Star από το Star Wars - 1977: Η πρώτη φωτογραφία του Ιαπετού λήφθηκε το 1981, τέσσερις χρόνο αργότερα.

Αυτό είναι ένα Κλέρκσντορπ Σφαίρα βρέθηκε στη Νότια Αφρική και χρονολογείται σε 2,8 δισ. ετών. Μια εντυπωσιακή ομοιότητα δεν νομίζετε;

Γιατί είναι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν έναν σκληρό χρόνο θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα των πληροφοριών άλλων από τη δική μας; Το λέω αυτό είναι επειδή τα ανθρώπινα μυαλά μας πάρα πολύ που καταναλώνονται με τα όσα συμβαίνουν στη λεγόμενη πραγματικότητα μας.Είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς ότι ένα αρχαίο εξωγήινο βάση στο φεγγάρι έχει επιπλέουν γύρω από τον Κρόνο πλέον, στη συνέχεια, κάτι που ξέρουμε. Τι γίνεται όμως αν η δική μου ερμηνεία της τα προαναφερόμενα στοιχεία είναι σωστά; Έχετε το ίδιο δικαίωμα αποδεικτικά στοιχεία μπροστά σας, και είναι στο χέρι σας να την αποδεχθεί. Προσπαθήστε να αφήσετε τη συμβατική σκέψη, η οποία μπορεί να παγιδεύει την ικανότητά σας να σκέφτονται ελεύθερα. Εξερευνήστε το άγνωστο και να απολαύσετε την περιπέτεια καθώς αποκτάτε Εφικτοί το μυαλό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου