Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Νεκρώνει η χώρα την Τρίτη


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΖΩ

Δείτε αναλυτικά ποιοι απεργούν

Θα παραλύσει την Τρίτη και την Τετάρτη ολόκληρη η χώρα λόγω της 48ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Παράλληλα σε «Γολγοθά» θα μετατραπούν και οι μετακινήσεις καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς αναμένεται να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Ο χορός των κινητοποιήσεων άνοιξε από σήμερα καθώς από τα καθήκοντά τους απέχουν νοσοκομειακοί γιατροί, δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ, τΤραμ αλλά και οι αυτοκινητιστές ταξί.

Ποιοι απεργούν Τρίτη - Τετάρτη


Στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ που ξεκινά από την Τρίτη συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι, δάσκαλοι, καθηγητές, εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, εφοριακοί και εργαζόμενοι σε δήμους και νομαρχίες, προσωπικό ΔΕΚΟ, τραπεζοϋπάλληλοι αλλά και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.

Στις κινητοποιήσεις θα συμμετάσχει και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασισθεί μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι κινητοποιήσεις.

Ρολά κατεβάζουν αύριο και τα εμπορικά καταστήματα, καθώς στην απεργία θα συμμετέχουν και η ΓΣΕΒΕΕ και η ΕΣΕΕ.

Σε τριήμερη απεργία -από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη- προχωρά η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, ενώ Τρίτη και Τετάρτη απεργούν και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Ρολά κατεβάζουν και τα φαρμακεία.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ από τις 10 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι και Τετάρτη από τις 4 έως τις 7 το απόγευμα.

Γολγοθάς οι μετακινήσεις

Χειρόφρενο τραβούν την Τρίτη όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ στους δρόμους δεν θα κυκλοφορούν ούτε τα ταξί, καθώς από τη Δευτέα προχωρούν σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Η απεργία θα συνεχιστεί και την Τετάρτη, ωστόσο, είναι πιθανό το Μετρό και ο Ηλεκτρικός να πραγματοποιήσουν κανονικά τα δρομολόγιά τους.

Με προβλήματα θα γίνουν και οι πτήσεις την Τρίτη, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προχωρούν σε στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Οπότε κάποιες πτήσεις θα ακυρωθούν, ενώ κάποιες άλλες θα αλλάξουν ώρα.

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία αύριο και μεθαύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου