Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Επανεκλογή της Κεφαλονίτισσας Αραβέλλας Σιμωτά στη Νέα Υόρκη


 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ   kefaloniapress
 
Με την συντριπτική νίκη του Μπαράκ Ομπάμα που του χαρίζει άλλη μία τετραετία στον Λευκό Οίκο, αρκετοί ομογενείς κέρδισαν μία θέση στην Βουλή των Αντιπροσώπων.
Ο Δημοκρατικός Ελληνοαμερικανός Τζον Σαρμπάνης από το Μέριλαντ και ο Ρεπουμπλικανός Ελληνοαμερικανός Γκας Μπιλιράκης από την Φλόριντα και συμπρόεδρος του «Ελληνικού Συνδέσμου» επανεκλέχθηκαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Επίσης, επανεκλέγεται και η Δημοκρατική Νίκη Τσόνγκα από τη Μασαχουσέτη, σύζυγος του αείμνηστου Ελληνοαμερικανού γερουσιαστή και υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ, Πολ Τσόνγκα.
Γερουσιαστής επανεξελέγη και ο σταθερός υποστηριχτής των ελληνικών θέσεων Ρόμπερτ Μενέντεζ, από την πολιτεία Νιου Τζέρσεϊ.
Επίσης από την πολιτεία της Νεβάδα διεκδικεί θέση στη Γερουσία η Δημοκρατική βουλευτής Σέλι Μπέρκλεϊ, ελληνοεβραϊκής καταγωγής από τη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αποτελέσματα για την Δημοκρατική ελληνοαμερικανίδα Ντίνα Τάιτους από τη Νεβάδα η οποία διεκδικεί θέση στη Βουλή, ενώ τη θέση στη Βουλή έχασαν οι υποψήφιοι ομογενείς Τζον Αρβανίτης (Δημοκρατικός από το Νιου Τζέρσεϊ) και Τζέιμς Κάργας (Δημοκρατικός από το Τέξας).
Δημοκρατική ελληνοαμερικανίδα βουλευτής εκλέγεται και στη Νέα Υόρκη, η Κάρολιν Μαλόνι συμπρόεδρος του «Ελληνικού Συνδέσμου»στη Βουλή.
Τέλος, σε πολιτειακό επίπεδο αναμένεται να εκλεγούν ο πολιτειακός γερουσιαστής της Νέας Υόρκης Δημοκρατικός Μιχάλης Γιάνναρης, ενώ για την πολιτειακή Βουλή, η Δημοκρατική Αραβέλλα Σιμωτά και η Ρεπουμπλικανή, Νικόλ Μαλλιωτάκη.
                                                                                                                                                              
 
 Στον τοίχο της στο facebook η Αραβέλα έγραψε:

 I am so honored to have been re-elected to serve my community in the NYS Assembly. We won 84% of the vote. Thank you all for your support and good wishes. Now it's time to roll up our sleeves, continue helping our neighbors recover from the devastation of Hurricane Sandy and prepare for the Nor'Easter on the way. If anyone is having issues filing insurance claims regarding storm-related damages, please give my office a call at 718-545-3889.

2 σχόλια:

  1. Τελικά τι είναι η Αραβέλα; Ελληνίδα ή Κεφαλονίτισα;
    Γιατί όπως μας λένε οι antifa, Έλληνας είναι όποιος μετέχει της Ελληνικής παιδείας. Η Αραβέλα και οι περισσότεροι απόγονοι Ελλήνων που γεννήθηκαν στο εξωτερικό δεν γνωρίζουν να γράψουν και να πούνε ούτε την λέξη "Ελλάδα".
    Από που και ως που Έλληνες; Αν υποθετικά η Αμερική κήρυττε τον πόλεμο στην Ελλάδα, η κυρία θα ήταν με το μέρος των Ελλήνων ή με την Αμερική;
    Οι περισσότεροι Ελληνοαμερικάνοι είναι γενίτσαροι που απαρνιούνται την Ελλάδα, την θέλουν να έρχονται μόνο για καλοκαιρινές διακοπές και δεν έχουν προσφέρει ποτέ τίποτε.
    Όποιος έχει πάει στην Αμερική και τους έχει συναναστραφεί ξέρει ότι έχω δίκιο. Είναι ελάχιστοι οι Έλληνες στην Αμερική που πονάνε πραγματικά την Ελλάδα και από τα παιδιά τους ελαχιστότατα.Οπότε σκασίλα μας για την Αραβέλα και κάθε Αραβέλα που πολιτεύεται στην Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ
    ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΟΡΙΟΤΙΣΣΑ!! ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΤΣΑΡΙΑ
    BELLO,, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή