Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Πρώτη ανοιχτή συνάντηση διαλόγου στο Αργοστόλι


 
 
Πρώτη ανοιχτή συνάντηση διαλόγου
Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, ώρα 6 το απόγευμα, ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Η Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. στην Αίθουσα Β02 του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων σε Ανοιχτή Συνάντηση Διαλόγου με θέμα:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ
και συνομιλητές τους:
Άννα Μινέτου, Ιστορικό
Γιώργο Κρεμμύδα, Φυσιολόγο
Ηρακλή Πλιάκη, Οικονομολόγο
Οι τρεις σύντομες εισηγήσεις, σε συνδυασμό με την προβολή βίντεο, θα λειτουργήσουν ως έναυσμα για την ανοιχτή συζήτηση που θα ακολουθήσει. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ. Νικόλαος Λάσκαρης.
Η Ανοιχτή Συνάντηση είναι η πρώτη του κύκλου με γενικό τίτλο: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΡΙΣΗΣ, που έχει στόχο να ανοίξει δημιουργικό διάλογο σε θέματα που σχετίζονται με τις εκφάνσεις και επιδράσεις της κρίσης στον χώρο της οικονομίας, της κοινωνίας, της παιδείας, της αυτοδιοίκησης, του πολιτισμού, μέσα από τον οποίο θα προκύψουν, πιστεύουμε, συλλογικές δράσεις της κοινωνίας των πολιτών. Στο πλαίσιο της συνάντησης θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα θέματα προβληματισμού και τους στόχους της Κίνησης.

Η Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ εγκαινίασε ήδη τη δράση της με τη λειτουργία, σε εθελοντική βάση, Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας στον φιλόξενο χώρο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Η είσοδος και η συμμετοχή στη συζήτηση είναι ελεύθερη για όλους και η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Η πρόσβαση στον χώρο του ΤΕΙ γίνεται από την παραλιακή λεωφόρο (πύλη ΤΕΙ δίπλα στο super market «Βερόπουλος»).
Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ
Facebook: facebook.com/dia.logos.drasi
Web-Site: www.esto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου