Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ENHMEΡΩΣΗ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ


Ηλίθιοι !

Υποτίθεται ότι οι πολιτικοί έχουν κατανοήσει πόσο κακό κάνει στη χώρα η γραφειοκρατία. Υποτίθεται ότι έχουν κατανοήσει πόσο κρίσιμη είναι η απλούστευση των διαδικασιών, η εξάλειψη "χαρτούρας", ο τερματισμός των τροποποιήσεων και κυρίως το περίφημο "σταθερό φορολογικό πλαίσιο". Δείτε σε τι χώρα ζούμε, λοιπόν:

1) Χρόνια τώρα όλοι εξαγγέλουν την "κατάργηση του ΚΒΣ", του νόμου δηλαδή που καθορίζει τις χιλιάδες υποχρεώσεις των επιχειρήσεων.

2) Πράγματι, στις 12 Νοεμβρίου ψηφίζεται ο Νόμος 4093 (το μνημόνιο 3 δηλαδή), μέσα στον οποίο υπάρχει ο νέος ΚΒΣ, ως ...υποπαράγραφος. Μετά από επεξεργασία ετών, για την οποία δούλεψαν δεκάδες επιτροπές "σοφών" !



3) Μια βδομάδα μετά (!), στις 19 Νοεμβρίου, πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι του νόμου 4093/2012 έρχεται με την πράξη -σκούπα Νομοθετικού περιεχομένου, η πρώτητροποποίησή του !!!!!!!! Δεν πρόλαβε να δημοσιευθεί και τροποποιήθηκε κιόλας !!!!!!!!!!!!!!!!!



4) Οι τροποποιήσεις μάλιστα είναι οκτώ (-8-) !!!!



5) Υπάρχει πολιτικός, τόσο μαλάκας, μα τόσο μαλάκας, που θα τολμήσει να ξαναμιλήσει για "πάταξη της γραφειοκρατίας";

6) Υπάρχει κανείς πολίτης σε αυτή τη χώρα, τόσο μαλάκας, που να μην κατάλαβε ακόμη, ότι όταν προσπαθούν οι κυβερνώντες να "απλοποιήσουν", τα διαλύουν όλα;

Οι άνθρωποι είναι απλά ηλίθιοι, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Ηλίθιοι, που πνίγουν τη χώρα σε νόμους, τροπολογίες και ερμηνευτικές εγκυκλίους, που θα απαιτηθούν κατά χιλιάδες, για να κατανοήσει ο κόσμος, όλα αυτά τα ηλίθια νομοθετήματα, που απαγορεύουν το επιχειρείν και ο μοναδικός λόγος ύπαρξής τους είναι να τιμωρούν όσους δουλεύουν.

Όχι, δεν είναι προδότες! Είναι απλά ηλίθιοι, που πάντα θα τροποποιούν τις τροποποιήσεις των τροποποιήσεων, με αποτέλεσμα να μην ξέρει ποτέ, κανείς, τι ισχύει. Είναι ηλίθιοι. Πιό απλά δεν γίνεται. 

1 σχόλιο:

  1. Έχεις δεί κάνα παπά να λέει δεν χρειάζονται τόσα τρισάγια?
    Γιατί?
    Έχεις δει καμιά υπηρεσία να λέει δεν χρειάζονται τόσα χαρτιά?
    Γιατί?

    Χουά χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή