Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ανόητες ιδέες στο internet που κάναν κάποιους εκατομμυριούχους!


ENHMEΡΩΣΗ  ΑΠΟ  

 Agelos Mantalvanos 
Δείτε εδώ κάποιες ανόητες ιδέες που σκέφτηκαν κάποιοι και υλοποίησαν στο internet, και γίνανε από αυτές εκατομμυριούχοι! Απολαύστε!

Ας δούμε λοιπόν κάποιες από τις πιο ανόητες ιδέες που κάνανε κάποιους εκατομμυριούχους!

Ας ξεκινήσουμε!

1) Million Dollar Homepage
Πουλούσε 1 εκατομμύριο pixels (τα πούλησε όλα) για $1 το καθένα. Ο διαφημιστής ερχόταν και αγόραζε όσα πίξελ ήθελε για να αναρτήσει τη διαφήμισή του, μέχρι που τα πίξελς εξαντλήθηκαν κάνοντας έτσι τον Alex Tew εκατομμυριούχο! Επειδή η ιδέα ήταν πολύ "προχωρημένη", προσέλκυε πολύ κόσμο κι έτσι ο διαφημιστής είχε φυσικά κι αυτός όφελος, γι’ αυτό αγόραζε πίξελς αναρτώντας έτσι τη διαφήμισή του... 

2) PickyDomains
Πιστεύετε ότι θα πλήρωνε κόσμος κάποιους άλλους για να σκεφτούν κάποιο καλό domain για την ιστοσελίδα τους; Κι όμως!!! Αυτή η ιδέα έκανε τον ιδιοκτήτη του pickydomains εκατομμυριούχο μιας και είχε τεράστεια ανταπόκριση!

3) Doggles
Μία ακόμη σούπερ ανόητη ιδέα, που έκανε τον ιδιοκτήτη της εκατομμυριούχο μέσω internet! Κατασκευάζαν γυαλιά ηλίου για σκυλιά και τα πουλούσαν online! Έγινε απλά... χαμός!

4) AntennaBalls
Δείτε τι σκαρφίστηκε ο Jason Wall και τα κονόμησε κι αυτός! Τα λεγόμενα Antenna balls, τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μία μπαλίτσα που αναπαριστά κάποια φιγούρα, η οποία τοποθετείται στην άκρη μιας κεραίας! Αυτά πουλούσε!

5) FitDeck
Πιστέυετε πως αν δημιουργούσατε μια τράπουλα με αναπαράσταση για το πως να κάνετε διάφορες ασκήσεις γυμναστικής σωστά, θα γινόσασταν πλούσιοι; Αποκλείεται φυσικά! Κι όμως!! 2 τύποι το κάνανε και... χτύπησαν φλέβα χρυσού!

6) PositivesDating.Com
Εσείς θα πληρώνατε για να βγαίνατε ένα ραντεβουδάκι με κάποιο άτομο που έχει Έιτζ; Κάποιοι πιστέψαν ότι κάποιοι θα πληρώναν και όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και έκανε τους ιδικτήτες του positivesdating εκατομμυριούχους!

7) Designer Diaper Bags
Αυτό φυσικά ήταν αναμενόμενο να γίνει τεράστεια επιτυχία! Αν το σκεφτόταν ο καθένας, μα φυσικά και θα γινόταν πλούσιος! Μία ακόμη ηλίθια ιδέα: έφτιαχνε τσαντούλες για πάμπερς, ώστε οι μανάδες όταν βγαίνουν έξω, να μην τις κουβαλάνε μέσα στην τσάντα τους και πάθουν τίποτα... Μεγάλη ευκολία ρε παιδί μου, God Bless Designer Diaper Bags.

8) SantaMail
Εδώ είμαστε! Βρείτε μια διεύθυνση από τον Βόρειο Πόλο - Αλάσκα, προσποιηθείτε ότι είστε ο Άγιος Βασίλης και χρεώστε τους γονείς $10 για να στείλετε ένα γράμμα σαν να είστε ο Άγιος Βασίλης, στο παιδί τους!!! Αυτό λοιπόν έκανε και ο εξυπνάκιας Byron Reese και έγινε εκατομμυριούχος!

9) Lucky Wishbone Co.
Φτιάχνουν πλαστικά - ψεύτικα κόκκαλα που τα κρατάς και κάνεις μια ευχή. Η ευχή φυσικά... "πραγματοποιείται"! Τέτοια πράγματα ξεκινήσανε να πουλάνε και φυσικά, τι πιο λογικό, τα κονομήσανε τρελά! 
Προσοχή στις απομιμήσεις! Η ευχή μπορεί να μην πραγματοποιηθεί!
coolweb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου