Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Oι εκλογές στους Κεφαλονίτες της Αργυρούπολης θα διεξαχθούν την Κυριακή 2/12/12


 

Αγαπητοί συμπατριώτες
Τον Δεκέμβριο το σημερινό ΔΣ του συλλόγου μας ολοκληρώνει την θητεία του. Μια θητεία άκρως πετυχημένη και παραγωγική αφού καταφέραμε σε αντίξοες συνθήκες και δίχως χρήματα όχι μόνο να διατηρήσουμε τον Σύλλογο μας ανοιχτό αλλά παρουσιάσαμε και πλήθος εκδηλώσεων που εσείς και δεκάδες φίλοι και μέλη απολαύσατε στα δύο αυτά χρόνια.
Σύμφωνα με το καταστατικό μας οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 2/12/12 (στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου πίσω από το Δημαρχείο της Αργυρούπολης) ώρα 10:00πμ μέχρι τις 13:00μμ και αφού πρώτα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση η οποία ορίζεται για την Κυριακή 25/11/12 και ώρα 10:00πμ (στην Αίθουσα Ολυμπίας 5 στο 5ο  δημοτικό). Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί ως ορίζει το καταστατικό μας την επόμενη Κυριακή ημέρα και των εκλογών (στη αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείο Αργυρούπολης)
 
Σύμφωνα επίσης με το καταστατικό μας δικαίωμα συμμετοχής στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα εγγεγραμμένα ταμειακώς εντάξει μέλη. Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 25 Νοεμβρίου στ γραφεία του συλλόγου και μετά από έγγραφή αίτηση των μελών (τηλ επικοινωνίας 6951803510). Στην ψηφοφορία θα συμμετάσχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και όσοι πληρώσουν εκείνη την ημέρα την συνδρομή τους.
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου