Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 5-1



 
 
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 5-1


ΠΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ; ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΤΟΝ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟ 5-1 ΣΤΑ ΤΖΑNΝΑΤΑ
     Τζανάτα:Ρεπορτάζ Λένα Μανέντη
   Αήττητοι για μια ακόμη αγωνιστική οι Πρόννοι. Αυτήν τη φορά πήραν άλλη μια νίκη εντός έδρας απέναντι στον Πυλαριακό.
    Γκολ και φάσεις
   Οι Πρόννοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι αφού στο 5΄ δημιούργησαν ευκαιρία με πάσα του Κατσιλίδη στον Αναγνώστη την οποία απέκρουσε ο Μακρής.
   Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ένα καλό σουτ του Κουρκουμέλη Σπ. μετά από πάσα του Κάραλη κατέληξε άουτ.
   Στο 9΄ μετά από κόρνερ του Αναγνώστη η κεφαλιά του Τραυλού έφυγε άουτ.
   Μια ακόμα ευκαιρία για τους Πρόννους από τον Todorov που βρέθηκε σε θέση βολής αλλά απέκρουσε ο Μακρής και σημειώθηκε στο 18΄.
   Στο 19΄ λεπτό ο Κατσιλίδης κερδίζει πέναλτι από τον Παπαδάτο Μ ο οποίος δέχτηκε και την κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Αναγνώστης και πέτυχε το πρώτο γκολ για τους Πρόννους (1-0).
   Στο 25΄ μια πολύ ωραία πάσα του Αναγνώστη θα βρει σε θέση για γκολ τον  Κατσιλίδη που δεν θα αστοχήσει πετυχαίνοντας  το 2-0 για τους Πρόννους.
   Ο Πυλαριακός δεν μπορούσε να παρακολουθήσει αλλά ούτε και να απειλήσει τους ασταμάτητους Πρόννους και στο 30’ δέχεται  και το 3-0 με σκόρερ τον Αναγνώστη ύστερα από πάσα του Ντεμάι.
   Ένα ακόμα φάουλ του Πυλαριακού από τον Σταμούλη στον Ντεμάι στο 33΄ θα φέρει άλλη μια κίτρινη κάρτα στην ομάδα της Πυλάρου.  
   Μια ακόμα καλή προσπάθεια του Κουρκουμέλη Σπ., κατέληξε άουτ στο 36΄ και στην συνέχεια ο Πυλαριακός θα δεχθεί το 4-0 από τον Todorov μετά από έξυπνη πάσα του Αναγνώστη.
   Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγές και για της δυο ομάδες. Για την Πύλαρο μπήκε ο Μιχελής στην θέση του Καρούσου. Για τους Πρόννους μπήκε ο Διαμαντάτος στην θέση του Ντεμάι και ο Κουρκουμέλης Κ. στην θέση του Τodorov.
   Πρώτη προσπάθεια για τον Πυλαριακό σημειώνεται στο 57΄ από τον Σταμούλη η οποία δεν κατέληξε όμως στα δίχτυα.
   Άλλη μια αλλαγή για τον Πυλαριακό αφού την θέση του Παπαδάτου στον αγωνιστικό χώρο περνάει  ο Θεοδωράτος.
   Το γκολ τελικά για την ομάδα της Πύλαρου θα σημειώσει ο Σταμούλης σε τετ α τετ του με τον Ντούκα στο 64΄ μειώνοντας το σκορ για την ομάδα του στο 4-1.
   Άλλη μια αλλαγή για τους Πρόννους στο 65΄ όπου την θέση του Κάραλη πήρε ο Βαλσαμής.
   Στο 78΄ ένα καταπληκτικό σουτ του Κουρκουμέλη Κ. στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το τελικό 5-1 για τους Πρόννους.
   Στο 78΄ η Πύλαρος χάνει την ευκαιρία να πετύχει το γκολ μετά από πέναλτι που θα υποπέσει ο  Τραυλός πάνω στον Ποταμιανό το οποίο εκτέλεσε ο Σταμούλης στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Ντούκα.
   Το παιχνίδι συνεχίζεται με ένα γκολ του Διαμαντάτου που ήταν οφσάιντ  αλλά και μια ακόμα κίτρινη στον Σολδάτο για διαμαρτυρία.
   Μια σημαντική ευκαιρία με διπλό δοκάρι για τους Προννους στην εκπνοή του αγώνα όταν πρώτα στο απευθείας φάουλ του Λιναρδάτου η μπάλα θα καταλήξει στο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης ο Διαμαντάτος θα την στείλει και πάλι στο ίδιο σημείο.
   Ένα ακόμα γκολ για τους Πρόννους που θα σημειώσει ο Τραυλός θα ακυρωθεί σαν οφσάιντ.
 Έτσι ο αγώνας θα ολοκληρωθεί με μεγάλη νίκη για τους Πρόννους που ήταν πολύ πιο καλύτεροι και πήραν τη νίκη «με το σπαθί τους».
   Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Γερ. Κουρκουμέλης), Ντούκας, Κάραλης (Βαλσαμής 65’), Χιόνης, Σολωμός, Λιναρδάτος, Κουρκουμέλης Σπ., Τραυλός, Αναγνώστης, Todorov (Κουρκουμέλης Κ 61΄) , Κατσιλίδης , Ντεμάι (Διαμαντατος 50΄).
Πύλαρος:(Κ. Κουγιανός),Μακρής  Καρούσος Σπ (Μιχελής 46'), Παπαδάτος (Θεωδοράτος 62’), Γασπαρής, Σταμούλη,   Σολδάτος, Ποταμιανός, Κουγιανός, Μπαλάϊ, Κουλουμπής, Καρούσος Νικ  
 
 
http://sportsthea.blogspot.gr
 ΕΠΙΣΗΣ:

new  Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ 3-1

Διαβάστε περισσότερα...
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου