Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ κε ΣΠΥΡΟΥ;

 ή αλλιώς «Τι ζητάει η αλεπού στο παζάρι;»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για
τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

Επικεφαλης: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ περιφερειακός
σύμβουλος

www.thodoros.gr

anasa.ionia@gmail.com info@thodoros.gr



Κύριε Περιφερειάρχη Με αφορμή την κριτική που σας ασκήσαμε επειδή πραγματοποιήσατε συναντήσεις με γερμανούς εκπροσώπους της Περιφέρειας Vorpommern – Rugen, εν κρύπτω, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των συλλογικών οργάνων, διαμαρτυρηθήκατε γιατί σας ονομάσαμε «dealer» των γερμανικών συμφερόντων, γιατί σας προειδοποιήσαμε ότι βαδίζετε σε ολισθηρό δρόμο, ισχυριστήκατε εν τέλει ότι σας αδικούμε. Δυστυχώς όμως, για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, δεν πέρασαν πάρα μόνο μερικές ημέρες για να επιβεβαιώσετε εσείς ο ίδιος με δελτίο τύπου τους φόβους και τις καταγγελίες μας για τον ρόλο που έχετε αναλάβει. Και ομιλούμε για την επίσκεψή σας στην Γερμανία, και τα όσα αναφέρετε στο Δ.Τ. της ΠΙΝ 11/12/2012. − Ποιο συλλογικό όργανο της ΠΙΝ ενημερώσατε για το ταξίδι σας αυτό; − Ποιο συλλογικό όργανο της ΠΙΝ ενέκρινε την μετάβασή σας στο εξωτερικό και με ποια αιτιολογία; − Ποιος σας εξουσιοδότησε να προβαίνετε σε πράξεις εθνικής υποτέλειας απέναντί στην Μέρκελ, όπως το να ζητάτε από αυτήν την μείωση του ΦΠΑ από 23% σε 19%; − Ποιος σας εξουσιοδότησε να λαμβάνετε εντολές, όπως ο ίδιος ομολογείτε, από την κα Μέρκελ να οργανώσετε κοινές παρουσίες και με άλλους Περιφερειάρχες για να μιλήσει η κα Μέρκελ; 

− Μήπως αυτό δικαιώνει τον χαρακτηρισμό του «dealer» των γερμανικών συμφερόντων που σας έχουμε αποδώσει; Κε Περιφερειάρχη, Επειδή η συμπεριφορά σας αυτή υπερβαίνει αφ ενός τις αρμοδιότητές σας και παραβιάζει τα καθήκοντά σας όπως αυτά αναφέρονται στα άρθρα 159 και 184 του Ν. 3852/2010, επειδή η έλλειψη διαφάνειας μας εμβάλλει σε ισχυρούς προβληματισμούς για τις προθέσεις σας, επειδή δεν επιθυμούμε να βρεθούμε ως πολίτες των Ιονίων Νήσων μπροστά σε αρνητικά τετελεσμένα και δυσάρεστες εκπλήξεις. Σας καλούμε να προβείτε άμεσα σε πλήρη, ουσιαστική και σε βάθος ενημέρωση των Συλλογικών Οργάνων της ΠΙΝ και των πολιτών της για το είδος και το περιεχόμενο των επαφών σας με την Γερμανική πλευρά και τις δεσμεύσεις που έχετε ενδεχομένως αναλάβει. Στους Επτανήσιους, τους Απογόνους των Ριζοσπαστών κε Σπύρου δεν ταιριάζει ο «νεοραγιαδισμός» που σηματοδοτεί η πολιτική σας απέναντι στους Γερμανούς εκπροσώπους της νέας τάξης πραγμάτων. 
Αργοστόλι 18/12/2012 
Θεόδωρος Γαλιατσάτος Περιφερειακός σύμβουλος Επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α

2 σχόλια:

  1. Α να και ένα ωραίο θέμα προς συζήτηση.
    Δεν γνωρίζω τι έκανε αν έκανε ο κ. Σπύρου και καλά κάνετε να αντιπολιτευόσαστε και να εκφράζετε αντιρρήσεις σε πράξεις του περιφερειάρχη μια και είστε περ. σύμβουλος αν δεν απατώμαι.
    Πρώτα όμως θα ήταν φρόνιμο να ασχοληθείτε με τα του οίκου σας και κάνοντας αυτοκριτική να μας πείτε τι ακριβώς συνέβαινε όταν ήσασταν αντινομάρχης εσείς από τη μία και ανώτερος υπάλληλος της Νομαρχίας η κ Θεοπεφτάτου από την άλλη, σημερινή εκπρόσωπος της Θιακοκεφαλλονιάς στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
    Ανήκετε στον ίδιο πολιτικό χώρο και επειδή πήρατε αναμφίβολα ψήφο με την ελπίδα να διαλύσετε αποστήματα που αγανάκτησαν τον Θιακοκεφαλλονίτη απλό πολίτη από τον οποίο άλλωστε αντλείτε δύναμη, (γιατί με ένα απλό «μαύρισμα» σας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια), εσείς κατά τη γνώμη που έχω διαμορφώσει ασχολείστε με αλλότρια. Απλά από τα φαινόμενα εφαρμόζετε το άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν δεν υπήρχε πρόβλημα στη Περιφέρεια να πάρει λεφτά για να χρηματοδοτήσει έργα, όλα αυτά σκάνδαλα, κακοδιαχείριση ίσως, ή τίποτε ακόμα χειρότερο της τέως Νομαρχίας θα είχαν ήδη «ξεχαστεί». Αν έχετε κάνει κάτι γι΄αυτό και δε το ξέρω υπενθυμίστε μου και ζητάω συγνώμη. Μήπως παίρνει πολλούς η μπάλα? Μήπως πρόκειται για λασπολογίες?
    Εγώ βλέπω ανθρώπους να γελάνε με την όλη αντιμετώπιση του θέματος και όταν τους ρωτάω μου απαντούν: «Τι κάνει νιάου στα κεραμίδια»?
    Και εγώ όπως και άλλοι επειδή είχα και κάτι πολεοδομικές εμπειρίες που έμεινα κατενθουσιασμένος οφείλω να ομολογήσω (γιατί η αλήθεια πρέπει να λέγεται), δε μπορώ να καταλάβω τίποτα!!
    Και κατά που φαίνεται δεν πρόκειται να καταλάβω λόγω ΣΙΛΕΝΤΣΙΟΥ από τη μια και υπονοούμενων από την άλλη. Λίγο φως είναι δύσκολο να δοθεί?
    Αυτό είναι μια από τις υποχρεώσεις των εκλεγμένων εξάλλου και μη ξεχνάτε ότι είμαι και εγώ ένας από τους Απογόνους των Ριζοσπαστών τους οποίους επικαλείσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή