Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΟ Δ.Α.Κ.


ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 
     

ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΟ Δ.Α.Κ.
Αποφασισμένοι οι Πρόννοι για το 4χ4









    Η συνέχεια της αγωνιστικής θα μετατεθεί για την Κυριακή το πρωί όπου στις 10:00 το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σε ένα ντέρμπι από τα παλιά ο Παπυργιακός που παραμένει μέχρι στιγμής αήττητος φιλοξενεί τον επίσης αήττητο και πρωτοπόρο της κατηγορίας Α.Ο. Πρόννων.
   Οι Πρόννοι, που ξεκίνησαν με -2 τη φετινή σεζόν, όχι μόνο κάλυψαν αυτό το ντεζαβαντάζ αλλά και από την 4η αγωνιστική φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τα Φωκάτα, έχοντας μάλιστα κάνει και το ρεπό τους.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Με πολλά προβλήματα ο Ηρακλής
http://4.bp.blogspot.com/-vWPJUWs9pDE/UDVbAYJTISI/AAAAAAAAQxQ/LbfTW050B2k/s320/hraklis2009.jpg                
 Με το σπουδαίο παιχνίδι Πυλαριακού-Ηρακλή το Σάββατο 3 μ.μ. στα Μακρυώτικα ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας.
   Οι γηπεδούχοι μετά το ρεπό τους την προηγούμενη αγωνιστική θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες κερδίζοντας ένα ακόμη τρίποντο που θα τους φέρει σε αρκετά πλεονεκτική θέση στη συνέχεια και στη "μάχη" για την είσοδο τους στα playoffs.
    Το γήπεδο αποτελεί για αυτούς ένα ακόμη πλεονέκτημα αφού είναι ξερό και οι αντίπαλοι τους αγωνίζονται σε φυσικό.
  Από την άλλη ο Ηρακλής που δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά και οι εμφανίσεις του μέχρι τώρα δεν πείθουν, θα προσπαθήσει σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια καλή ομάδα να κερδίσει ότι καλύτερο μπορεί δίνοντας το σήμα της αντεπίθεσης.
  O Κ. Κουγιανός θα έχει μια απώλεια στην ενδεκάδα αφού θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Αλεξ. Γασπαρής, όσο για τον Γ. Γαβριελάτο, αυτός αντιμετωπίζει τα μεγάλα προβλήματα. Θα απουσιάσει ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας  Κορκός ενώ  είναι αμφίβολος ο αναπληρωματικός του Γρουζής. Επίσης τραυματίες είναι οι Γιώργος Ρασσιάς και Σταύρος Μανέντης και υπάρχει πιθανότητα να μην έχει δεύτερο 18χρονο στην ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου