Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Προσέξτε ανήμερα των Χριστουγέννων μην μπερδευτείτε και σουβλίσετε κανενα αρνί!Το λεώ αυτό γιατί ο καιρός θα θυμίζει Πάσχα...Ο ήλιος θα κυριαρχεί στον ουρανό και ο υδράργυρος θα φλερτάρει σε αρκετές περιοχές... παρακαλώ με τους 20 βαθμούς!
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές!
ΓΙ΄ΑΥΤΟ  ΕΞΑΛΟΥ  ΕΧΟΥΜΕ  ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!
POROSNEWS
 
Σαράντα εννέα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το δριμύ ψύχος από την 1η Δεκεμβρίου στη χιονισμένη Πολωνία, όπου η θερμοκρασία έπεσε τις τελευταίες ημέρες στους -10 βαθμούς Κελσίου, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Πέρυσι, 19 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους τον Δεκέμβριο, έναντι 134 τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους. 'Ενα πρώτο κύμα ψύχους στην Πολωνία έγινε αιτία να χάσουν τη ζωή τους 15 άνθρωποι τον Οκτώβριο και πέντε το Νοέμβριο.
Τον περασμένο χειμώνα, περίπου 200 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από υποθερμία. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που πέθαναν από το κρύο στη χώρα αυτή των 38 εκατομμυρίων κατοίκων, ήσαν άστεγοι, συχνά σε κατάσταση μέθης.
Η πολωνική αστυνομία απηύθυνε έκκληση για επαγρύπνηση και έδωσε στη δημοσιότητα τηλεφωνικούς αριθμούς πρώτης ανάγκης.
Αστυνομικοί περιπολούν σε περιοχές στις οποίες συχνάζουν άστεγοι για να τους ενημερώσουν για τα σημεία διανομής συσσιτίων και τα κέντρα τα οποία μπορούν να τους φιλοξενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου