Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥ


Ανέκαθεν ο τζόγος και τα τυχερά παιχνίδια αποτελούσαν ήταν από τα πρώτα πράγματα που σκέφτεται κάποιος για να βγάλει εύκολα κέρδη. Ειδικά στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν λύση στα τυχερά παιχνίδια για να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές δυσχέρειες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ για τις νόμιμες εξαρτήσεις, το άτομο που ζητάει «απεξάρτηση» από το τζόγο είναι 43 ετών, παντρεμένος και διαμένει σε σταθερή στέγη με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους. Έχει σταθερή απασχόληση και δεν έχει εμπλοκή με το νόμο. Παίζει κυρίως παιχνίδια με αθλήματα και λιγότερο παιχνίδια των καζίνο. Κάθε βδομάδα ξοδεύει από 200 ευρώ έως 800 ευρώ, ενώ καταναλώνει πέντε με δέκα ώρες την ημέρα για να μελετήσει τα αθλήματα και να παίξει. Το 86% αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Η ηλικία της προβληματικής ενασχόλησης ξεκίνησε μεταξύ 23-35 ετών.
Ο μέσος χρήστης τζόγου δηλώνει κοινωνικός πότης ο οποίος δεν έκανε χρήση άλλων ναρκωτικών ουσιών. Παρουσιάζει μειωμένη απόδοση στην εργασία του με συχνές απουσίες και αργοπορίες. Από το οικογενειακό του περιβάλλον προκύπτει ότι κοντινά συγγενικά πρόσωπα είχαν προβληματική ενασχόληση με τον τζόγο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, στον τηλεφωνικό αριθμό 2019215776, στο email info@kethea-alfa.gr και στον τετραψήφιο αριθμό 1114 (γραμμή βοήθειας του ΚΕΘΕΑ για τα τυχερά παιχνίδια).
Πηγή: protothema.gr KAI  INKEFALONIA
ΥΓ,, Η  ΦΩΤΟ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ ΚΑΜΟΙΑ  ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ,, ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΑΚΟΜΗ ΤΑ 43!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου