Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΤΜΗΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ Σύλλογου Γονέων για συμβάν που δημοσιευτηκε στο Kefaloniapress

Απο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Σάμης

Όπως και στο θέμα το οποίο έχετε ευαισθησία και δικαιολογημένα, της εφηβικής βίας και επιθετικότητας… έχουμε  αποφασίσει να διοργανώσουμε με γονείς και παιδιά που επιθυμούν, συζήτηση με διάλογο μεταξύ μας, που θα κατευθύνουν ειδικοί σύμβουλοι.  Ίδει ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων οργάνωσε και εξελίσσεται με συνεδρίες, εδώ και τέσσερις εβδομάδες, στην Σάμη πρόγραμμα με κοινωνική λειτουργό, που συμμετέχουν είκοσι γονείς για οικογενειακά θέματα!   
       Τέλος, θέλουμε να σας εμψυχώσουμε, στον δικό σας καθημερινό αγώνα για ενημέρωση και με την δική σας συμμετοχή και συμπόρευση,  το συγκεκριμένο περιστατικό να θεωρηθεί ατυχές και να κλίσει!
  Πιστέψτε μας! Είμαστε πραγματικά ανήσυχοι  για τα παιδιά μας! Πρέπει να σταθούμε όρθιοι σε μια Χώρα κι έναν τόπο που καταρρέουν… με κάθε τρόπο!
  Πρέπει τα παιδιά μας να μορφωθούν… να πιστέψουν και να ελπίσουν σε ένα καλύτερο αύριο, να μην κρυώνουν στο σχολείο τους. Να είναι περήφανα για τους Γονείς και τους Δασκάλους τους κι όχι μόνον για τους Αρχαίους προγόνους τους!
   Αγαπητό  kefalonia press, ας αναλογιστούμε πόσα λίγα είναι εκείνα που μας χωρίζουν και ποιο είναι το πλήθος των στόχων που μας ενώνουν όλους!
    Σας ευχαριστούμε για την δημοσιοποίηση των αντιλήψεών μας
  Με σεβασμό, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Σάμης  8-12-2012
Αγγελάκη    Παρασκευή       
Μιχαλάτος     Δημήτρης          
Παπαδάτος     Σταύρος          
Παυλάτου       Φωτεινή             
Πετράτος        Αντρέας             
Σπαθή              Ουρανία     
Σταματελάτου Αθανασία
ΟΛΟΚΛΗΡΗ  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=34990&Itemid=38

2 σχόλια:

  1. Μια γνώμη θα εκφράσω από μια μικρή δική μου εμπειρία στο θέμα της διαπαιδαγώγησης μιας και δεν έχω επαγγελματική κατάρτιση στο θέμα.
    Αφήστε τα παιδιά να λύνουν μόνα τους προβλήματα που δημιουργούνται μεταξύ τους, η ζωή δεν είναι στρωμένη ροδοπέταλα, μην τα κάνετε «μαμάκηδες».
    Υπάρχουν ευκαιρίες που με προσοχή και με «χειρουργική επέμβαση» οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επιλύουν κάποιες δύσκολες περιπτώσεις και να υποδεικνύουν σωστούς δρόμους.
    Η επέμβαση των γονιών τις περισσότερες φορές δημιουργεί προβλήματα παρά τα λύνει. Ο γονιός χρειάζεται να παρακολουθεί πάντα το παιδί, αλλά να μη γίνεται υπερπροστατευτικός.
    Έχει όλο τον καιρό να καταλάβει τον χαρακτήρα του παιδιού του και ανάλογα να το καθοδηγεί πώς να ξεπερνά μόνο του δυσκολίες. Η παραπέρα επέμβαση μάλλον καταστρεπτική είναι για τα παιδιά. Όπως και η ανικανότητα ορισμένων εκπαιδευτικών που πάντα δυστυχώς θα υπάρχουν.
    Είναι μια τακτική που εγώ εφάρμοσα και δεν μου βγήκε άσχημα για την ώρα.
    Η υπερπροστασία έχει δημιουργήσει μέχρι και σοβαρά προβλήματα αντικοινωνικότητας.

    Τις δημοσιεύσεις τέτοιου είδους περιστατικών θα τις χαρακτήριζα με επιείκεια ατυχείς, αν ο σκοπός δεν είναι μόνο η προσφορά ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ίσως βασικό,, ένα θέμα ότι έχει πολλές πλευρές, και αν και πολαπλά να πω ότι δεν θέλω να το παίζω δημοσιογράφος,, δεν έχουμε δικαίωμα εκτός την αναφορά του γεγονότος εφόσον το διασταυρώσουμε,,να μην ασχοληθούμε με την κριτική στο θέμα,,γιατί προφανός κάτι να μην γνωρίζουμε στο όλο θεμα ,και επίσης θελει γερά προσόνττα να μπορείς να κριτικάρεις δημοσιως καταστάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή