Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας στο lifespeed.gr


by: Λιάνα Πετρίδη
posted: 21/11/2012
Smaller Fonts | Larger Fonts
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  http://www.lifespeed.gr/articles/11949
Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας γεννήθηκε και μεγάλωσε το 1978 στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Αργοστολίου και το 1998 επακολούθησαν σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο Τμήμα Φυσικής.


Η κατεύθυνση των σπουδών του δεν πρόεκυψε τυχαίως αφού ο ίδιος μεγαλώνοντας μέσα στο φυσικό περιβάλλον του τόπου του μαγεύεται από τους νόμους που το περιβάλλουν και του δημιουργούν το ενδιαφέρον να το προσεγγίσει σε επιστημονικό πλέον επίπεδο.

Μετέπειτα, επακολουθούν Μεταπτυχιακές σπούδες στη Στατιστική και στη Μετεωρολογία.Όλο αυτο το διάστημα ασχολείται συστηματικά με ζητήματα μετεωρολογίας όπου τελικά θα αποτελέσουν και το χώρο που θα τον κερδίσει ολοκληρωτικά.

Το 2006 υπηρετεί στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ) και τελεί τη στρατιωτική του θητεία ως Μετεωρολόγος Παρατηρητής στο πολιτικό αεροδρόμιο «Διαγόρας» Ρόδου.Το πάθος του για τη μετεωρολογία στο εξής παραμένει άσβεστο ώστε να τον ακολουθεί πλέον σε μόνιμο επαγγελματικό επίπεδο.

Συνάμα, εργάζεται ως καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μάλιστα, με προφανή επιτυχία καθώς η επικοινωνιακή του φύση φαίνεται να τον κάνει ιδιαίτερα αρεστό στη νέα γενιά.Από το 2007 καταπιάνεται τόσο με την αρθρογραφία και την πρόγνωση του καιρού σε γνωστές ηλεκτρονικές εφημερίδες όσο και με το ραδιόφωνο, κάνοντας την πρόβλεψη του καιρού.

Σήμερα, ανήκει στο δυναμικό του KONTRA CHANNEL, ως μετεωρολόγος –παρουσιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων έχοντας άριστη συνεργασία με συναδέλφους και δημοσιογράφους.Η τελειομανής του φύση αλλά και η αδιάλειπη διάθεση για έγκαιρη πρόβλεψη προαγγέλουν ότι εχει να προσφέρει πολλά στο χώρο.

Τέλος, μια επισφράγηση της ,αν και μικρής ,μέχρι τώρα πορείας του στα ΜΜΕ δέχτηκε και από ένα διαγωνισμό που διοργάνωσε γνωστή μετεωρολογική ιστοσελίδα και τον ανέδειξε πρώτο στην προτίμηση του κοινού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου