Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

18 θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλονιάς

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΣΤΟ
http://www.kefalonizw.com/nea-eideseis-events/nea/theseisergasiasstenephoreiaarkhaiotetonkephalonias.html

371 στις Εφορείες όλης της Ελλάδος. Διαβάστε λεπτομέρειες

Νέο «πακέτο» 371 θέσεων κοινωφελούς χαρακτήρα στον τομέα του πολιτισμού ενέκρινε το ΑΣΕΠ την τελευταία εβδομάδα, σε εφορείες αρχαιοτήτων στην Αττική, τη Θεσσαλία, τις Σέρρες, την Κόρινθο, την Αρκαδία, την Αργολίδα, τη Λακωνία, την Κεφαλονιά, τη Χαλκιδική, τη Σάμο και τη Λέσβο (βλ. πίνακα).Μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί 770 από τις 1.650 θέσεις που περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα σε πολιτιστικούς φορείς και αφορά ανέργους από τις ειδικότητες αρχαιολόγων, φυλάκων, εργατών, καθαριστών και μουσειολόγων. Το νέο προσωπικό θα πιάσει δουλειά για επτά μήνες και συγκεκριμένα το διάστημα από 1/3/2013 έως 1/10/2013, ενώ οι άνεργοι θα λαμβάνουν για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης το ποσό των 25 ευρώ (625 ευρώ μηνιαίως).
Οι άνεργοι ηλικίας έως 35 ετών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη σχετική διαδικασία επιλογής μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ στη διαδρομή: www. asep.gr Συμβάσεις - Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ) προκειμένου:
ΚΑΙ  ΕΠΙΣΗΣ ,,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ  

Η μυκηναϊκή Κεφαλληνία/Ιθάκη και η πρόσφατη ανακάλυψη ΥΕ μεγάρου στον 
Πόρο Κεφαλληνίας.

Ομιλία του Δρ Αντώνη Βασιλάκη.
Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου  στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας / ΤΑΚ (Πρεβελάκη και Γρεβενών γωνία/ πίσω από το Ιστορικό Μουσείο Καλοκαιρινού)


Διαβάστε περισσότερα...Ε Δ Ω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου