Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ & ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ‏


Αγαπητοί Συμπατριώτες.
Αρχικά να σας ευχηθώ ολόψυχα Καλή Χρονιά και το 2013 να φέρει σε εσάς και τις οικογένειες σας Υγεία, Ευημερία και κάθε Ευτυχία.
Με το κλείσιμο του 2012 έκλεισε και η πρώτη διετία , μια διετία με πλούσιες δραστηριότητες του Συλλόγου μας.
Οργανώσαμε εκδρομές στα Τρίκαλα Κορινθίας την γενέτειρα του Αγίου Γερασίμου με ξενάγηση στον πύργο των Νοταρέων, τα Καλάβρυτα με μια μοναδική διαδρομή του οδωντοτού και την Αράχωβα με πλούσιο πρόγραμμα και δραστηριότητες για τα μέλη μας.
Δεν έλειψαν σημαντικά αφιερώματα και Κεφαλλονίτες βραδιές αφιερωμένες στον προστάτη μας Άγιο Γεράσιμο που πλαισιώθηκε με μαντολινάτα και χορευτικά τμήματα, αφιέρωμα στον Διονύση Αποστολάτο με τμήματα χορωδίας που διεύθυνε ο  μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης, αφιέρωμα στους Ριζοσπάστες με τους αδελφούς Καραβιώτη, μουσική βραδιά αφιερωμένη σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες  καθώς και αφιερώματα σε έκδοση βιβλίων πολλών συμπατριωτών μας.

Επίσης οργανώσαμε κινηματογραφική βραδιά με προβολή ιστοριών του Σκιαδαρέση σε μια κατάμεστη αίθουσα όπου εκατοντάδες συμπατριώτες μας γέλασαν με το κεφαλλονίτικο κάζο απολαμβάνοντας την προβολή μας.
Διοργανώσαμε και βραδιές σε κέντρα όπου γιορτάσαμε και γλεντήσαμε παρέα όλοι οι Κεφαλλονίτες τραγουδώντας και πίνοντας την γλυκεία μας Ρομπόλα.
Σημαντικότερες όλων θεωρώ την προσφορά του Συλλόγου μας στο συσσίτιο της Άγιας Βαρβάρας προσφέροντας ποσότητα κρέατος με σκοπό να ενισχύσει το συσσίτιο πολλών συμπολιτών μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αλλά και με την ενίσχυση της τράπεζας αίματος για πρόσφορα σε αίμα όπου υπάρχει ανάγκη. Πιστεύω αγαπητοί  συμπατριώτες ότι ένας σύλλογος δεν πρέπει να αρκείτε μόνο σε πολιτιστικές βραδιές αλλά να είναι και κοντά στον συνάνθρωπο όταν το έχει ανάγκη. Και εμείς θα προσπαθούμε πάντα να είμαστε κοντά σε όσους έχουν ανάγκη.
Αποκορύφωμα της προηγουμένης διετίας θεωρώ την προσπάθεια μου που έγινε στο αποκτήσουμε οι Κεφαλλονίτες το δικό μας σημείο αναφοράς στην πόλη μας, αποκτώντας την δική μας πλατεία . Έτσι η πλατεία απέναντι από το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, θα μετονομαστεί σε «Πλατεία Κεφαλλονιτών – Ριζοσπαστών» τιμώντας όχι μόνο τους Κεφαλλονίτες αλλά και όλους τους Εφτανησίους και την προσφορά τους στην Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα. Με την ολοκλήρωση των εγγράφων θα φτιάξουμε το δικό μας μνημείο αναφοράς στο χώρο εκείνο.
Τον προηγούμενο μήνα ο Σύλλογος μας έκανε εκλογές και ανέδειξε το νέο μας ΔΣ. Με την στήριξη σας και την αγάπη σας εκλέχτηκα ξανά Πρόεδρος του Συλλόγου μας και θα προσπαθήσω να πράξω μια ακόμα δημιουργική διετία με πολλές εκδηλώσεις αφιερώματα  αλλά και πράγματα που θα τονώσουν την αγάπη μας και την τήρηση όλων των εθίμων μας.
Επιθυμούμε να είσαστε κοντά μας σε αυτήν την προσπάθεια μας και να συμμετέχετε στις δραστηριότητες μας. Θεωρώ ότι ένα πράγμα που θα μας κρατήσει ενωμένους σε αυτήν την άσχημη περίοδο που διανύουμε είναι ο πολιτισμός και η παράδοση. Ας είμαστε κοντά σε όλα αυτά.
Σας εύχομαι και πάλι Καλή Χρονιά και ευτυχισμένος ο νέος Χρόνος.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς.
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Κωνσταντάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου