Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΟΧΙ στην υποβάθμιση των Νοσοκομείων της Κεφαλονιάς


Η Πρωτοβουλία πολιτών Κεφαλονιάς-Ιθάκης συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων των Νοσοκομείων των νησιών μας, για το σταμάτημα της περαιτέρω υποβάθμισης της Δημόσιας υγείας που βαδίζει χέρι-χέρι με την διάλυση των  σχέσεων εργασίας των εργαζομένων τους.
Ο άκρατος νεο-Φιλελευθερισμός  με την μορφή του Μνημονίου της τρικομματικής κυβέρνησης συνεχίζει το καταστροφικό του έργο και στην Υγεία, διαλύοντας συστηματικά τον  Δημόσιο χαρακτήρα της ,υποβαθμίζοντας  σταδιακά τα Νοσοκομεία και επιχειρώντας  να τα αντικαταστήσει με πανάκριβες ιδιωτικές κλινικές για τους πλούσιους , ενώ  τις εργασιακές σχέσεις τις παραδίνει σε ΜΚΟ αμφιβόλου ταυτότητας με  Μεσαιωνικές σχέσεις  για τους εργαζόμενους.
Παρ΄οτι ο δρόμος αυτός αφήνει καμένη γη απ΄όπου και αν περάσει , βλέπουμε να  επιμένουν η τρόικα και το κατεστημένο, αδιαφορώντας για την υγεία του λαού αρκεί να συγκεντρώσουν  τα χρήματα των δανειστών με τους υπέρογκους τόκους.
Καλούμε τους φίλους της Πρωτοβουλίας και τον λαό της Κεφαλονιάς να συμπαρασταθούν  στον αγώνα κατά της υποβάθμισης που δίνουν οι εργαζόμενοι και να παραβρεθεί στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων που είναι και αγώνας για όλους μας ,την Τρίτη στις 11.30 πμ στο Εργατικό Κέντρο.
Τονίζουμε για άλλη μια φορά  προς πάντες ότι για να απαλλαγούμε από τα δεσμά της τρόικα χρειάζεται ενωτικός αγώνας στην βάσει ακύρωσης του Μνημονίου και διαγραφής του χρέους που δημιούργησαν το διεφθαρμένο σύστημα και οι μεγάλοι φοροφυγάδες.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΣ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου