Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Κρουαζιέρα στην Κεφαλονιά.


Τμήμα Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Κεφαλλονιάς

Στο Τεύχος Ιανουαρίου 2013 του περιοδικού ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, φιλοξενείται πολυσέλιδο άρθρο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, του Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής κ. Ε. Κεκάτου με θέμα την Κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά.
Με τον τίτλο «Η Κεφαλονιά υποδέχεται την κρουαζιέρα», το γνωστό και έγκυρο περιοδικό, διαφημίζει το νησί της Κεφαλονιάς, μέσω του τουρισμού κρουαζιέρας, ως έναν ελκυστικό και ποιοτικό τουριστικό προορισμό.
Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις σπάνιες ομορφιές του νησιού μας σε συνδυασμό με τις πληροφορίες για τις υπάρχουσες υποδομές, δίνει στους αναγνώστες του περιοδικού μια γεύση από το τι θα συναντήσουν στην Κεφαλονιά και παράλληλα εξηγεί γιατί η Κεφαλλονιά αποτελεί έναν τουριστικό προορισμό σε ανοδική τροχιά.
Το όφελος βέβαια δεν αφορά μόνο τον τουρισμό κρουαζιέρας αλλά συνολικά το τουριστικό προϊόν του νησιού,  το οποίο το 2012 κατέγραψε μια θετική πορεία.
Με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η Κεφαλονιά δηλώνει τουριστικά την παρουσία της, ακούγεται θετικά, προσδοκά σε διατήρηση της ανοδικής της πορείας και συνεχίζει να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Στα παρακάτω link μπορείτε να δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού & την πρώτη σελίδα του αφιερώματος:
 http://www.efoplistis.gr/pdf/EF_0113_090.pdf 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου