Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ζητάνε άδεια για «αρπακτή» ακτοπλοϊκών δρομολογίων προς Κεφαλονιά

 Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκε στην πρωινή σύσκεψη της Αντιπεριφέρειας για την ακτοπλοΐα , ήταν και μια αίτηση που έχει καταθέσει στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) μια εταιρία που προέρχεται από το Αιγαίο.
 Το πλοίο Aqua Marina ιδιοκτησίας της εταιρίας NEL LINES (Λέσβος) κάνει αίτημα στο Υπουργείο  Εμπορικής Ναυτιλίας για δρομολόγιο Μεσολόγγι – Σάμη-Ιθάκη και επιστροφή για το χρονικό διάστημα 21/6/2013  έως 20/6/2014 .
 Όπως τονίστηκε στην σύσκεψη από όλους, η Κεφαλονιά έχει ανάγκη από περισσότερα καράβια, και όλοι είμαστε υπέρ και καλούμε τις εταιρίες να έρθουν αλλά θέλουμε καράβια όλο τον χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι.
 Διότι δεν μας εγγυάται κανείς ότι η εν λόγω εταιρία δεν θα επικαλεστεί.. ψυχολογικά προβλήματα και θα μας αφήσει αμανάτι μετά τον Σεπτέμβρη κάνοντας μεγάλη ζημιά το ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ που με συνέπεια εκτελεί παρόμοιο δρομολόγιο χειμώνα καλοκαίρι.
 Διαμηνύουμε στις Αιγαιοπελαγίτικες εταιρίες ότι θα τις δεχτούμε με ανοικτά λιμάνια ΜΟΝΟ εάν μας προσφέρουν δρομολόγια που να εξυπηρετούν τους Κεφαλονίτες και τους επισκέπτες της Κεφαλονιάς 12 μήνες τον χρόνο.
 Όλα τα άλλα τα θεωρούμε αρπακτές.. 
Η "εντιολή" που πηραν οι εκπρόσωποι του νησιού μας στην αυριανή σύσκεψη του ΣΑΣ είναι να μην δεχτούν οποιαδήποτε συζήτηση για την εν λόγω δρομολόγηση παρά μόνο για γραμμή 12μηνης διάρκειας με αυστηρές ποινές εάν διακοπεί.

 εν τω μεταξύ με μια απλή αναζήτηση προς το Αιγαίο βρήκαμε πολλά δημοσιεύματα για την εν λόγω εταιρεία.. ορίστε ένα από αυτά 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ  ΣΥΝΔΕΣΜΟ   http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=36035&Itemid=176
ΚΑΙ  ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΙΜΙΣΗ  ΣΕ   ΔΙΚΟΥΣ   ΜΟΥ

http://porosnews.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6349.html

  POROSNEWS: Π Ο Ρ Ο Σ , ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου