Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΚΩΝΟ!!


ΝΕΑ   ΑΠΟ  ΤΟ  ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ  ΠΑΤΡΙΝΑΚΙ!!!!!!!!

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013


ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ PIZZA C CONO & FRUTTY C CONO !!!

Άνοιξε τις πόρτες του την προηγούμενη βδομάδα στην Πάτρα, το πρώτο κατάστημα στην ΕλλάδαPizzaCcono & FruttyCcono. Ένα υπέροχοκατάστημα στις αποχρώσεις του ρουμπινί, βεραμάν και inox.

Τα προϊόντα που προσφέρει εκτός από την pizzaCcono, είναι: hotdog και hotdog σε κώνο, φρέσκα ζυμαρικά με διάφορες σάλτσες της επιλογής σας, το περίφημο Naan σάντουιτς και το frozen yogurt με διάφορα φρούτα και toppings.

Στο PizzaCcono ξεκινούν τη ζύμη από το αλεύρι και το νερό, περνάει στην πρέσα διαμόρφωσης του κώνου, γεμίζεται σύμφωνα με τις επιλογές του πελάτη και ψήνετε στον κυκλοθερμικό φούρνο που διαθέτει η εταιρεία. Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει κανένα υλικό σε κατεψυγμένη μορφή.



Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο εκπρόσωπος της εταιρείας J. G. BIK. SERVICES LTD Γιάννης Μπίκινης, που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο concept, σκοπός είναι η ανάπτυξη τέτοιων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα με την μέθοδο του franchise: «το ενδιαφέρον για καταστήματα street food είναι μεγάλο και σκοπός μας είναι να δώσουμε μια εναλλακτική λύση με χαμηλό κόστος επένδυσης και χαμηλό κόστος τελικού προϊόντος δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υλικών και στα κατά τόπους προϊόντα».
Το PizzaCcono βρίσκεται στην οδό Βότση 24 και Ρ. Φερραίου.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου