Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

"ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ'!


Αντώνης Λιάρος: Μετά το σοκ με τα γκαζάκια, το Σάββατο στην Κεφαλονιά  Σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤ. ΛΙΑΡΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ. ΣΥΝ ΒΙΝΤΕΟ  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΙΟΝΙΑΝΠΡΕΣΣ
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Υπεύθυνος για τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης Δημοσιογράφος, Αντώνη Λιάρος, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Λιάρος επισκέφθηκε την Κεφαλονιά στα πλαίσια των Προσυνεδριακών Διαδικασιών, όπου χθες στις 6.00 το απόγευμα μίλησε στα μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και η νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν και παρουσίασαν τον κ. Λιάρο, ο κ. Άγγελος Μπενετάτος και ο κ. Μποχάγερ.
Ο κ. Λιάρος τόνισε ότι μπαίνει στην πολιτική με πολύ μεγάλες φιλοδοξίες και με πολύ κέφι για δουλειά. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα καινούργιο ΠΑΣΟΚ, το οποίο να στηρίζεται στα στελέχη του, στα μέλη του, να μπορεί να μιλήσει καθαρά, να κοιτάξει τους ανθρώπους στα μάτια, να αναγνωρίσει τα λάθη που έχει κάνει, να τους εμφυσήσει κάποιες ιδέες, για να φτιάξουμε τον τόπο μας.
Έχουμε μεγάλη ευθύνη όλοι μας για την κατάντια της χώρας μας, έχουμε μεγάλη ευθύνη γιατί το κόμμα μας είχε αναλάβει τις τύχες της χώρας για πολλά χρόνια, δεν έκανε όσα έπρεπε την εποχή που δεν ήταν στη κυβέρνηση, τα του οίκου του.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να τα κάνουμε αλλιώς . Να φτιάξουμε καινούργιο καταστατικό, να είναι ένα κόμμα σύγχρονο προοδευτικό, να μην είναι ένα καταστατικό βαρόνων και καπετανάτων, να δίνει την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να ανεβαίνουν την κομματική κλίμακα. Και να δίνει το λόγο στις οργανώσεις του.
Ας ακούσουμε όμως όλη την συνέντευξη η οποία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για όσα είπε ο κ. Λιάρος, ιδιαίτερα για τη λίστα Λαγκάρ και τα νομοσχέδια νομοθετικού περιεχομένου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ kefalonianews.gr video inkefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου