Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΝΗΡΕΥΣ,, ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ


δείτε που Eγκρίθηκε τεράστια μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας

Πως Μεγαλώνουμε το Ψάρι μας

Οι μονάδες πάχυσνης της εταιρίας βρίσκονται σε πεντακάθερες θάλασσες, έτσι τα ψάρια μας μεγαλώνουν στο φυσικό τους περιβάλλον, έως ότου φθάσουν το εμπορεύσιμο μέγεθος.
Φροντίζουμε για την πιστοποίηση των διαδικασιών που ακολουθούμε, με Διεθνή Πρότυπα, ώστε να διασφαλίζουμε στους πελάτες μας σταθερή και υψηλού επιπέδου ποιότητα.
Ελέγχουμε και διασφαλίζουμε όλα τα στάδια παραγωγής, από τους γεννήτορες μέχρι το τελικό προϊόν, δυνατότητα που μας παρέχει η πλήρης καθετοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας. Σαν αποτέλεσμα, παράγουμε προϊόντα εγγυημένης ποιότητας και ασφάλειας.
Λειτουργούμε με πλήρες σύστημα ιχνηλασίας, με προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, ικανοποιώντας τα πρότυπα και τις ανάγκες των πελατών μας διεθνώς .
Διασφαλίζουμε την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε ακολουθώντας μία σειρά καλών πρακτικών οι οποίες περιλαμβάνουν:

• Τη μη χρησιμοποίηση γεννετικά τροποποιημένων α΄υλών
• Το συνεχή έλεγχο της διαδικασίας εκτροφής
• Τους συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας γόνου, ιχθυοτροφών, τελικών προϊόντων
• Την παρακολούθηση του περιβάλλοντος μέσα από ενδελεχείς ελέγχους και μετρήσεις
• Το πλήρες σύστημα ιχνηλασιμότητας
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ
Τα ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας πωλούνται και στα Ιχθυοπωλεία και στα Super Market σε πολλές περιοχές της χώρας. Την Τσιπούρα και το Λαβράκι Νηρεύς μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς και στα καταστήματα Μάκρο.

To Δίκτυο μας

Στη Nηρεύς είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στην επέκτασή μας στο εξωτερικό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις εξαγωγές ψαριών. Σήμερα συγκαταλεγόμαστε στις 10 πρώτες παραγωγικές εταιρίες ιχθυηρών στην Ευρώπη και είμαστε η 1η εξαγωγική εταιρία της χώρας στον κλάδο των τροφίμων, με εξαγωγές που το 2010 ανέρχονται στα 137,7 εκ €
Διαθέτουμε ένα αποτελεσματικό δίκτυο διανομής, το οποίο πραγματοποιεί αποστολές σε περισσότερες από 35 χώρες στον κόσμο, οδικώς και αεροπορικώς.
Προτεραιότητα μας είναι σε όλα τα στάδια της διανομής να διατηρήσουμε τη φρεσκάδα και την ποιότητα των ψαριών μας και να διασφαλίσουμε τη διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας. Για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την αποτελεσματικότερη διανομή των προϊόντων μας, σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές όπως είναι η Ιταλία και η Γαλλία, δημιουργήσαμε logistic center στο Μιλάνο της Ιταλίας, σε συνεργασία με την εταιρία Tradimar.
Επίσης στις κύριες χώρες που απευθύνονται τα προϊόντα μας έχουμε τοπικά πωλητές ( και σε κάποιες από αυτές και υποκαταστήματα) οι οποίοι είναι γνώστες της αγοράς και υποστηρίζουν τους πελάτες μας άμεσα και αποτελεσματικά.
ΠΗΓΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ http://www.nireus.com/1_1/arxikh-selida



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου