Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ!


ENAΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ  ΔΙΚΤΙΑΚΟΣ  ΤΟΠΟΣ ΜΕ 

Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια

Εδώ θα μπορέσετε να βρείτε τα πάντα όσον αφορά τα παιχνίδια σε PC, θα διαβάσετε τα πάντα γύρω από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, για όλες τις ηλεκτρονικές κονσόλες που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά αλλά και για τα καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε.
Αρχικά θα βρείτε τα πάντα γύρω από όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες όπως είναι το Playstation, θα δούμε τι χρειάζεται από άποψη παιχνιδιών ένας υπολογιστής για να καταφέρει να παίζει όλα τα νέα παιχνίδια και ιδιαίτερα τα 3Δ , όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό σημείο σε όλες τις παιχνιδομηχανές.

ΚΑΙ  ΕΠΙΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΑΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΚΑΙ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ,,ΠΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ  ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ  ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

http://www.sinaean.com/

Καλύτερες ειδήσεις

Great BritainΕπιλέξτε να κάνετε ένα ταξίδι στην Αγγλία και να δείτε από κοντά όλα τα σημαντικά αξιοθέατα στο Λονδίνο αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις στην Αγγλία.
 Διαβάστε περισσότερα
ItalyΚάντε και εσείς ένα ταξίδι στην Ιταλία και γνωρίστε από κοντά σημαντικά αξιοθέατα αλλά και την πρωτεύουσα της χώρας την Ρώμη και περάστε εκπληκτικά.
 Διαβάστε περισσότερα
AmericaΕλάτε να κάνετε ταξίδι στην Αμερική &να επισκεφτείτε μια σειρά από τις μεγαλύτερες πόλεις στον κόσμο όπως είναι Λος Αντζελες και η Νέα Υόρκη.
 Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου