Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Eίπεν ο "Άνθρωπος"....‏ ΓΡΆΦΕΙ Ο Βαλσαμής Π. Γεράσιμος


ΠΕΡΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Eίπεν ο “Άνθρωπος”....


«Μήπως δεν έχω, ψηφιακή φωτοτυπία των Αμυντικών Σχεδίων της Χώρας, από την θητεία μου στο Υπουργείο Αμύνης; Βεβαίως έχω! Είναι δυνατόν να μην έχω; Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ; Πώς πήγαινα στην ΕΕ»;

Και εγένετο ‘‘αχός’’ μεγάλος…«…..@#%#@…»

Είπεν ο “Άνθρωπος”....

«Άντε καλέ, πώς τα έχω, …μπλα…μπλα…μπλα…»

Και εγένετο θαυμασμός μεγάλος, από τους ποιείν το Θέλημά του…

Αποσπάσματα από τον «Κήπο των Μπουμπουκιών»…
Μνημονιακό Έτος 2013.


Επίγνωση «Θείων» Λόγων και Έργων.


1. Εάν ο «Άνθρωπος» έχει Πλήρη Επίγνωση, τι σημαίνει η Στρατιωτική Ορολογία Αμυντικά Σχέδια της Χώρας, δηλαδή εκτός των άλλων και Σχέδια Μάχης, Σχέδια ανάπτυξης σχηματισμών, σχέδια προσχώρησης σε εχθρικό έδαφος για καταστροφή στρατηγικών στόχων, σχέδια επιστράτευσης, σχέδια παγίδευσης χώρων με νάρκες, σχέδια επίτευξης εισόδου-εξόδου από εχθρικό χώρο τόσον εναέρια όσον και θαλασσίων με σιγήν ασυρμάτου σε ''dead radar zone areas'', σχέδια επικοινωνιών - συχνοτήτων-κρύπτο-κλπ, κλπ....
.

2. Εάν ο «Άνθρωπος» έχει Πλήρη Επίγνωση, των Νομικών Συνεπειών που απορρέουν από άρθρα του:
α. Ε.ΚΑ (Εθνικού Κανονισμού Ασφαλείας),
β. Σ.ΠΚ (Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα),
και γ. Π.ΠΚ (Πολιτικού Ποινικού Κώδικα)….

3. Εάν ο «Άνθρωπος» τελεί εν Πλήρη Συνειδήση, δηλαδή κατά τα κοινώς και Ιατρικώς (Ψυχιατρικώς) λεγόμενα, έχει σώας τας φρένας του…
Τότε:
1. ή θα έπρεπε να είχε ήδη αυτοκτονήσει και να είχε ήδη γίνει η κηδεία του,
2. ή θα έπρεπε ήδη να ήτανε προφυλακισμένος, ανακρινόμενος από την Ασφάλεια του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ, καθώς επίσης και από την ΕΥΠ!

Ποία η χρησιμότητα των Αμυντικών Σχεδίων της Χώρας στη Διεθνή Περιφορά τους, σε όποια φόρα ΝΑΤΟ, ΕΕ (ΔΑΣΕ) κλπ, ο «Άνθρωπος» παρευρίσκετο;

Επιπροσθέτως:
1. Μόνο και μόνο για προληπτικούς λόγους (είτε έχουν βάση είτε όχι τα όσα ομολόγησε) θα έπρεπε το ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ εσπευσμένα να είχε ήδη εκδώσει (αν δεν
το έχει ήδη κάνει) ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΤΑΓΗ για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ όλων των υπαρχόντων Αμυντικών Σχεδίων της Χώρας, και επειδή υπάρχει εν ενεργεία το Αμυντικό Δόγμα μεταξύ Ελλάδας - Κύπρου, το ίδιο θα   έπρεπε να πράξει και η Κυπριακή Δημοκρατία!
2. Θα έπρεπε επίσης (είτε έχουν βάση είτε όχι τα όσα ομολόγησε) ήδη να έχει επέμβει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ η Στρατιωτική Δικαιοσύνη/Διαρκές Στρατοδικείο Αθηνών (και δευτερευόντως το ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ να είχε ήδη εκδώσει Διαταγή ΕΔΕ και ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ) για καταλογισμό ευθυνών Διαρροής ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της Χώρας καταλογίζοντας ΔΟΛΟ, στους Υπεύθυνους Αξιωματικούς Σχεδίων του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ.

Ανάλυση του όρου ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ της ΧΩΡΑΣ.
(για τους μη «ειδικούς»)

1. Αμυντικά Σχέδια ή Σχέδια Πολέμου, είναι χαρακτηρισμένα Υψίστης Ασφαλείας και ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΡΑΦΑ.
2. Φυλάσσονται σε υψίστης ασφαλείας χώρους με κωδικοποιημένες ηλεκτρονικές κλείδες σε φοριαμούς (συνήθως «θησαυροφυλάκια») εντός των Κέντρων Επιχειρήσεων Μάχης (ΚΕΠΙΧ) μείζονων και ελλάσονων σχηματισμών.
3. Μόνο ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ανά Κέντρο Αξιωματικός κατέχει τα κλειδιά και τις κλείδες, για να εισέρχεται εντός αυτών των χώρων, να χειρίζεται (ενημερώσεις, κλπ αναβαθμίσεις κατόπιν ΔΙΑΤΑΓΩΝ που κινούνται με ΕΙΔΙΚΟ τρόπο).
4. Οσάκις απαιτείται (Ασκήσεις, Εμπλοκές), και αφού παραλάβει Σχετική Διαταγή με ΚΡΥΠΤΟ στο ΚΕΠΙΧ, παραδίδει ενυπογράφως στον Επικεφαλής του Κέντρου Επιχειρήσεων Αξιωματικό, ΜΟΝΟ τα Σχέδια εκείνα που απαιτούνται σύμφωνα με το σενάριο κάθε Άσκησης και σύμφωνα με την εμπλοκή που έχει η εκάστοτε Μονάδα στο σενάριο της Άσκησης ή Εμπλοκής.
5. Τα Σχέδια αυτά, κατά την διάρκεια της Άσκησης τα έχει και τα χειρίζεται ΜΟΝΟΝ ο υπεύθυνος Αξιωματικός Διοικητής του ΚΕΠΙΧ και φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για τυχόν απομάκρυνσής των από το γραφείο του εντός του ΚΕΠΙΧ.
6. Φωτοτυπίες ή Αντιγραφή τους σε ηλεκτρονικό ή μη, αρχείο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ....(χωρίς επίθετο).
7. Μετά το πέρας της Άσκησης τα εξελθόντα Σχέδια επιστρέφονται ΠΑΝΤΑ ενυπογράφως στον υπεύθυνο Αξιωματικό Σχεδίων για ΑΜΕΣΗ Φύλαξη.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Αυτά τα ολίγα για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε, είτε κινηθεί ή είτε όχι η διαδικασία από την Πολιτική Δικαιοσύνη κατά του πρώην Υπ/Αμύνης και τωρινού Πρ. Πολιτικού σχηματισμού, θα έπρεπε ήδη να έχει κινηθεί ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ η Στρατιωτική Δικαιοσύνη!

Βαλσαμής Π. Γεράσιμος
Ασμχος ε.α.
25 Ιαν 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου