Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΑΧΑΤΑ ΣΑΜΗΣ


  • Η ¨εθνοσωτήριος τρικομματική κάγκρενα¨... της ανάπτυξης και της απαγκίστρωσης που μας κυβερνά... έβαλε πλώρη για ιδιωτικοποίηση της Παιδείας, ξεκινώντας από τις Σχολές Εμπορικού Ναυτικού! Άξιος ο μισθός τους και οι έπαινοι από τους πάτρωνές τους!!! Εμείς αλήθεια τι περιμένουμε;!!!


  • ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ "ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ" ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ..ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ...ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!
Οι Βλαχάτα Σάμης και Theodoros Galiatsatos κοινοποίησανσύνδεσμο.


www.vlahatasamis.gr
Σε δημόσια διαβούλευση για ένα μήνα, έδωσε σήμερα το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, τα προσχέδια των 


Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Η ετοιμότητα για κινητοποιήσεις και η στενή παρακολούθηση των διεργασιών είναι καθήκον όλων μας. Γι’ αυτό πρέπει όλες και όλοι να συμμετέχουμε στις απεργειακές εκδηλώσεις της 20ης Φλεβάρη, ειδικά οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του ΑΤΕΙ των οποίων η αγωνιστικότητα κρίνεται ως απαραίτητη στον κοινό μας αγώνα. Για να δείξουμε στην τρικομματική κυβέρνηση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ότι ο λαός είναι ενωμένος απέναντι στις πολιτικές τους και ότι πολύ απλά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου