Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Η διαφορετική πλευρά του αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή!


Με τον αγαπημένο σκύλο του τον Καίσαρα
kouris00001

Αφιέρωμα στο Σωτήρη Κουρή από το inKefalonia

Διαφήμιση

και  επίσης  την ιστοσελίδα ενημέρωσης  του  Αντιπεριφεριάρχη!

Καλωσόρισμα
Από αυτήν μου την σελίδα θα ήθελα καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους, εσάς που με στηρίξατε, ως άνθρωπο, ως πολιτικό και στον νέο θεσμικό μου ρόλο αλλά και εσάς που με το θάρρος της γνώμης σας ασκείτε γόνιμη κριτική, εντοπίζετε παραλείψεις, επισημαίνετε προβλήματα και τοποθετείσθε επί της ουσίας, για το καλό του τόπου μας και την βελτίωση τη ζωής μας.
Ασφαλώς στον πολιτικό μου σχεδιασμό υπάρχει ένα όραμα, κάποιοι βασικοί στόχοι οι οποίοι έχουν πολλές φορές μνημονευθεί και τους οποίους θα προσπαθήσω, με όλα τα μέσα που διαθέτω να υλοποιήσω στον μέγιστο βαθμό.
Ωστόσο θεωρώ ότι κάθε μου κίνηση θα ήταν ημιτελής αν δεν συνοδευόταν από την δική σας αξιολόγηση, την δική σας θέση και κρίση είτε αν είστε άμεσα ενδιαφερόμενοι, είτε ως συνειδητοποιημένοι πολίτες που μετέχετε στα δρώμενα και τις εξελίξεις που αφορούν στην ανάπτυξη του τόπου μας.
Σε κάθε περίπτωση θα είμαι δίπλα σας να συζητήσουμε, να μου εκφράσετε τις αγωνίες σας, τα ζητήματα, που σας απασχολούν, τις ανάγκες σας αλλά και να καταθέσετε τις προτάσεις σας.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και μόνο με συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη θα επιτύχει ο αγώνας μας για ένα ευοίωνο μέλλον.
Ευελπιστώ η ιστοσελίδα μου να αποτελέσει το έναυσμα της παραγωγικής έκφρασης όλων και μέσον άμεσης και ουσιαστικής επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου