Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ κας ΕΛΠ. ΚΑΤΣΑΙΤΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΗΜΕΡΑ



Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας-Ιθάκης, ανακοινώνει, ότι ουδεμία σχέση έχει α) με την μεταφύτευση των δέντρων που έγινε στο λιμάνι του Πόρου και β) με τις όποιες άλλες ενέργειες συνώδευσαν την μεταφύτευση αυτή.
Πληροφορηθήκαμε το γεγονός σήμερα 5/2/2013 και ώρα 10.30 το πρωί, μετά από τηλεφωνήματα των κατοίκων του Πόρου και αφού ενημερωθήκαμε, άμεσα ζητήσαμε από τον αντιδήμαρχο της περιοχής, την παύση οποιασδήποτε εργασίας και την επαναφορά του λιμανιού, στην κατάσταση που είχε πρίν τις συγκεκριμένες εργασίες.
Καθιστούμε σαφές, ότι στο λιμάνι του Πόρου, αρμοδιότητα έχει το λιμενικό ταμείο και μόνο αυτό και τα όποια έργα εκτελούνται, γίνονται αφού πρώτα τηρηθούν οι νόμιμες αποφάσεις-διαδικασίες.
Διαβεβαιούμε ότι θα γίνει άμεσα έλεγχος από την τεχνική μας υπηρεσία, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, στον χώρο του λιμανιού.
Η ενέργεια που έγινε στον Π όρο σήμερα, απαξιώνει και προσβάλλει το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου και προσωπικά την Πρόεδρο, η οποία, μόλις προ ολίγων ημερών ανέλαβε τα καθήκοντά της.
H ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  IONIANPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου