Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου Ανεξάρτητων Ελλήνων


Ανεξάρτητοι Έλληνες
Νομού Κεφαλληνίας κ Ιθάκης

Δελτίο Τύπου
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεφαλονιάς και Ιθάκης, σε ότι αφορά την συνάντηση της αντιπροσωπίας που επισκέφθηκε τον υπουργό παιδείας και θρησκευμάτων κο Αρβανιτόπουλο, έχει να κάνει τις παρακάτω παρατηρήσεις.


Το μόνο που θα πρέπει να θυμάται, όποιος ακολουθήσει την προτροπή του υπουργού για μια νέα και πιο "γενναία πρόταση" μέσα στις επόμενες ημέρες, είναι πως τα ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και οι φοιτητές τους ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ και ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.

Αυτά ήταν άλλωστε, τα δύο συνθήματα που επικράτησαν σήμερα στην πραγματικά εντυπωσιακή συγκέντρωση στην πλατεία Αργοστολίου, που παρόλη την προσπάθεια και της δημοτικής αρχής, με αυτόκλητους παλαιάς γενιάς ανιματέρς προσπάθησαν να δυναμιτίσουν.

Σε δεύτερο χρόνο η συνάντηση με τον υπουργό, βάση της έκβασής της, μας προβληματίζει διότι θεωρούμε πως θα δούμε να θυσιάζετε κάποιο, αν όχι κάποια, τμήμα για χάρη κάποιων άλλων και κάποιοι θα το θεωρήσουν επιτυχία.

Πιστεύουμε ότι ο αδύναμος κρίκος ονομάζεται Τμήμα Βιολογικής Καλλιέργειας.
Γιατί όπως διαφαίνεται κε Δήμαρχε, ξεχάσατε πως δεν προσπαθούμε να μην κλείσουν κάποια τμήματα αλλά να μην ΚΛΕΊΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Και δηλώνουμε ότι, όπως σήμερα στην συνάντηση με τον υπουργό υπήρχαν τρεις αντιπρόσωποι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, η Βουλευτής κα Ξουλίδου Σταυρούλα με τον Επιστημονικό Συνεργάτη της σε θέματα παιδείας αλλά και ο Τομεάρχης Κεφαλονιάς & Ιθάκης κος Πετράτος Γεράσιμος, πράγμα που έντεχνος σας διέφυγε στις ανακοινώσεις σας, έτσι και σε όποια άλλη συνάντηση, θα είμαστε παρόντες και θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε τα δίκαια αιτήματα των Φοιτητών και των

κατοίκων των Νησιών μας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ








Για την Συντονιστική Επιτροπή Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Ο Πρόεδρος Ο Γ.Γραμματέας Καμπίτσης Βασίλης Μιχαλάκος Κώστας







anexartitoikef@gmail.com & στο www.anelkef.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου